Salter

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 235821

Primećen član
Poruka
977
drugari :D

ova tema je pokusaj konstruktivne kritike ovog dela foruma gde cemo da pokusamo da unapredimo sve ono sto nam se ne svidja a nemamo kome da se obratimo.

posto nema razloga (barem meni) da stvari budu tajne (pp-ovi i uobicajeno "ako ti se ne svidja, zali se adminu" ili varijacija "ako ti se ne svidja, ti idi") i da se kriju, mislim da ovo moze da bude jako korisna tema, gde ce korisnici dobiti odgovor umesto brisanja, objasnjenje umesto poena a i gde ce i drugi moderatori i supermoderatori moci da postuju - pogotovo nedoumice u vezi pravilnika...itd.

ova tema moze da bude i slika ovog dela foruma - jer, kao sto postoje salteri gde nam salterusa tresne prozor ispred nosa i urlikne PAUZA, tako postoje i salteri sa finim i ljubaznim osobljem (a moderator je osoblje foruma, zar ne?) koje je uvek spremno da pomogne.

nadam se da ova tema nece doziveti urlik i turpijanje noktiju iza prozorceta (a mozda i nesto gore npr. zvanje obezbedjenja u vidu bana :D) nego konstruktivnu pomoc korisnicima, pogotovu onih zbunjenih.
jer, kao sto ima korisnika koji se odlicno snalaze u ovim, odnedavno, mutnim vodama, ima i onih koji ne vole da budu ostavljeni u mraku i cuskani po budzacima privatnih poruka.

javno resavanje problema, ako ih ima, nikom do sad nije naskodilo, osim onima koji imaju interes u skrivanju.

naravno, ova tema isto tako moze da sluzi za donosenje cveca i kafe i cokoladi dragom osoblju - ova tema nije obracunavanje sa vlascu, neistomisljeniccima i slicno, to vec postoji.
ova tema iskljucivo sluzi sa konstruktivni doprinos - a to svako treba da odluci za sebe i da ima barem tu slobodu ovde.

Ja bih samo volela da meni neko objasni kako ja za ovih 5-6 godina aktivnog pisanja na forumu NIKAD nisam imala nikakvih problema.
Kao i u RL, uvek isti se osećaju ugnjetavano, a to su zapravo oni koji NEĆE da igraju po pravilima nego kao mala deca, traže način da privuku pažnju na sebe.:roll:

Ja bih samo volela da meni neko objasni kako ja za ovih 5-6 godina aktivnog pisanja na forumu NIKAD nisam imala nikakvih problema.
Kao i u RL, uvek isti se osećaju ugnjetavano, a to su zapravo oni koji NEĆE da igraju po pravilima nego kao mala deca, traže način da privuku pažnju na sebe.:roll:

evo ovde - i te zakljucak koji si donela cittajuci uvod.
posto tema ne sluzi za ovo, mislim da bi bilo bolje da prestanemo prepucavanje - rekla si sta si imala, i to valjda je to to.

Ispravljati krive drine na forumu je konstruktivno koliko i uchiti kamen da shtrika. Mrzi me da sve ponovo objashnjavam, ali interes nije da bude svima dobro, naprotiv.

sto ne objasnis opet, posto je to bas zanimljivo vidjenje...
ima nas kojima neke stvari i dalje nisu jasne - kao najgora birokratija, tako i ovo ovde - upute te, ti se zalis, sve u krug, packa, ti se narogusis pa se stvarno zalis i dobijes nista osim ignora, i tako kao ping-pong...
najnormalnija pitanja se shvataju kao pretnja, smo jos da zakljucimo cemu...
zato je i naziv teme Salter.

:D
Joj stvarno me mrzi da kucakam jer ima puno. Potrazzi temu, mislim da se zvala pfff ili tako neshto, tamo sam, izmedju ostalog, potanko objasnila. Ovde, na zzenama. Morash razmisliti van okvira samog foruma, onda je sve jasno.

Ово није начин на који можеш да оствариш неке своје захтеве. Правилник форума је врло јасан и прецизан, како за чланове тако и за све модераторе.
Другарице, ти си управо вишеструко прекршила правилник форума али овај пут ћу само закључати ову спам тему.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back