- Poruka
- 19.509
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu da zamislim u kojoj smorcini ti zivis....SLC je smorchina kakve nema na planeti...
Sve sami sektashi i redneck-ovi.
Crkva u Americkom gradu, da vrlo neubicajno.Vidim.... crkva i narodnjaci
pdf je Severna Amerika, a ne Azija. Bangkok ti je u Aziji, da naucis nesto.Salt lake city... blah, blah, blah...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
pdf je Severna Amerika, a ne Azija. Bangkok ti je u Aziji, da naucis nesto.
Ako znas da je Bangkok u Aziji, onda nemoj pisati ovde o tome.Znam da je bangers u aziji posto tamo cesto idem i poznajem ga bolje od ovog severno americkog sela u kojem zivim. Jedino sto ne znam je sta znaci pdf???
San Diego, CAMogu da zamislim u kojoj smorcini ti zivis....
Crkva u Americkom gradu, da vrlo neubicajno.
Centar sveta...San Diego, CA![]()
Zivis kao u USA, a ne znas sta znaci church.ne nije crkva, nego sekta.
I ja sam isto pitala.Pa dobro..... sta ima lepo da se radi u SLC-u? Kako ljudi provode vreme. Eto, napisi nesto pa mozda i posetim.
Vazno da ima u tvom selu tj. zaseoku.nema nista tamo...
Salt Lake City je prelep zimski gradic kao iz bajke.Park city je udaljen samo par kilometara,a da napomenem da tamo Vlade Divac ima kucu i jos mnogo poznatih,pa mos' misliti kakva je smorcina.
Ima Mormon Temple koji je prelep i ko voli da upozna druge kulture,ima prelepa jezera,nocni zivot je extra,a uzgred je i miran gradic,a da jos da napomenem da je Las Vegas udaljen samo par sati voznje....![]()