Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi probao nachos ?Takodje obozavam, ali bez icega, sa sirom, ili sa pohovanom piletinom. Ne jedem cips pa ni salsu sa cipsom.
Jesi probao nachos ?
Veruj mi .. ne znaš šta propuštašNe jedem cips. Ali je super vruc, topi se, namoci se vruceg zaliva od sira, super je ko jede. Ja ne jedem to.
Ovo je mršavija varijanta
Daje dobar šmek ...nećeš zažalitiTreba mi korijander. I za salsu i za džin tonik.
sori, ne znam da pravim, znam samo da jedem i da kritikujem ili hvalimNisam. Daj neki proveren recept pa da probam za vikend.
pa čimičangaHajde. I nešto za uz salsu.
Uz to idu nachos ili čips ali onaj tvrdi kao DoritosHajde. I nešto za uz salsu.
To mi je mnogo masno.pa čimičanga![]()
Da, ali ja bih nešto home made.Uz to idu nachos ili čips ali onaj tvrdi kao Doritos
https://www.simplyrecipes.com/recipes/nachos/Da, ali ja bih nešto home made.
Nisam. Daj neki proveren recept pa da probam za vikend.
Samo 3-4 paradajza ? Druže to ću sam da pojedemUzmes 3-4 paradjza i prepolovis. Izrendas svaku polu do ljuske, u zdjeli. Zasolis, pobiberis, i mozes malo zaciniti i bjelim lukom u prahu, To je to.
Za autenticnu salsu ti takodje treba i cilantro sto je vrsta osvjezavajuceg meksickog persuna, i mnogo ga treba staviti, nasjesckati sitno sitno svezanj listica po glavici paradajza, da dominira. Ali posto to nemas, onda nista, ne stavljaj persun nego samo paradajz. I to je to.
salsa je generalno dobra da kontrira masnom, da ga ublaži i razblaži. Mada, zavisi od recepta....To mi je mnogo masno.
Da, ali ja bih nešto home made.
Probao ...nije to to ... hvali mi ono krckanje čipsasalsa je generalno dobra da kontrira masnom, da ga ublaži i zablaži. Mada, zavisi od recepta....
... hm... e prepečen hleb (tost) ide super. Na tost može i nmešto da se nabaca, salsa je kao poseban prilog