Salon Kity ili Pis Maca

Doctor Master

Domaćin
Banovan
Poruka
4.766
Živimo u jedno ludačko vreme politički korektne tiranije. Ovo je mala parodija na vreme u kome živimo.

Salon Kity je recimo u našoj priče poznata influenserka i jako uticajna posebno na Twiteru. Jedan njem verni pratilac joj jednog dana sretne je na ulici i kaže joj "

PRATILAC: Zdravo Salon Kity kako si danas?

Salon Kity je napravila besnu facu i kaže mu

SALON KITY: Ja ću sada tebe da tužim!

PRATILAC: Zašto?

SALON KITY; Zato što se ja od juče zovem Pis Maca i uvredio si me!

PRATILAC: Izvini molim te nisam znao.

PIS MACA: Tebao si sa pratiš moje objave i za ovu brutalnu uvredu ti sledi krivična prijava.

I ništa stigne krivična prijava vrlo brzo i pratilac završi na sudu. Sud naravno ekspreno donese odluku u korist Pis Mace i pratilac mora da joj plati veliku kaznu za tu "uvredu".

Ovo sam malo karikirao, ali ako znate za slične stvarne primere pišite.

Živimo u jedno ludačko vreme politički korektne tiranije. Ovo je mala parodija na vreme u kome živimo.

Salon Kity je recimo u našoj priče poznata influenserka i jako uticajna posebno na Twiteru. Jedan njem verni pratilac joj jednog dana sretne je na ulici i kaže joj "

PRATILAC: Zdravo Salon Kity kako si danas?

Salon Kity je napravila besnu facu i kaže mu

SALON KITY: Ja ću sada tebe da tužim!

PRATILAC: Zašto?

SALON KITY; Zato što se ja od juče zovem Pis Maca i uvredio si me!

PRATILAC: Izvini molim te nisam znao.

PIS MACA: Tebao si sa pratiš moje objave i za ovu brutalnu uvredu ti sledi krivična prijava.

I ništa stigne krivična prijava vrlo brzo i pratilac završi na sudu. Sud naravno ekspreno donese odluku u korist Pis Mace i pratilac mora da joj plati veliku kaznu za tu "uvredu".

Ovo sam malo karikirao, ali ako znate za slične stvarne primere pišite.
Pa, pogledajmo Kanadu gde ako se nekome ne obratis sa pronouns koji oni odrede, odmah prijava kao da si ga udario i ekspresno kazna. Ako transgender kaze they/them, onda se mora.

Back