Saljivdzija Vucic: Bavljenje Kriminalom u Srbiji se NE ISPLATI

Da li se isplati bavljenje kriminalom u Srbiji?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
186.036
To rece Vucic i osta ziv sad na RTS2 u poluvremenu utakmice grobari - zabari z:D

A eto zamislite u vasim opstinama gde vi zivite, ko vozi najbolje automobile tj najskuplje, ko ima najvise nekretnina pa sami odgovorite na pitanje da li se bavljenje kriminalom u Srbiji isplati ili ne isplati?

Da li su to posteni ljudi , obicni gradjani, vlasnici uspesnih firmi i preduzeca sa desetinama zaposlenih radnika, ili su pak ljudi iz kriminalnog miljea?

Ja mislim da se do sada DEBELO ISPLACIVALO BAVITI SE KRIMINALOM

Pa kako bi Dusan Petrovic, Boris Tadic, Dragan Djilas, Srdjan Saper, Ruzica Djindjic , Miodrag Kostic postali multimilioneri nego kriminalizovanjem drzavne uprave i koriscenjem iste u privatne svrhe?

Jos rece Vucic kako je Demokratska Stranka uzela kredit od Agrobanke od 2 miliona evra, bez ikakvog zaloga i nije vratila z:D

Ja mislim da se u Srbiji na zalost , skoro jedino kriminal isplati . Jer svaka vlast od 2000te do danas, svojim haracima porezima i ostalim reketima obesmisljava posten rad jednog malog obicnog coveka.

Ja mislim da se ne isplati i da ce ova vlast dosta uraditi na suzbijanju kriminala.

Uostalom, kad se bavljenje kriminalom, konacno, isplatilo? Svako ce kad tad da odgovoara, pod ovom ili onom vlascu i prilikama. Nekad sasvim slucajno.

pa vecina lopova i kriminalaca nikada ne zavrsi u zatvoru. samo retki zavrse.

a i to sto odrobijaju je smesno sobzirom koliko pokradu.

zato se sve vise ljudi okrece kriminalu

a mislim da se ne isplati i da ce ova vlast dosta uraditi na suzbijanju kriminala.

Uostalom, kad se bavljenje kriminalom, konacno, isplatilo? Svako ce kad tad da odgovoara, pod ovom ili onom vlascu i prilikama. Nekad sasvim slucajno.

иѕвини молим те али ово што си написала ако то верујеш онда си много наивна

jedino sto se manje vise isplatilo u Srbiji je bavljenje kriminalom, pozeljno da bude privredni ili ekonomski

a drugo, Vucic prica i ono sto ne misli :mrgreen:

bas tako. a najvise se isplatio politicki kriminal, tj koriscenje politickih funkcija sa ciljem pribavljanja licne koristi , kroz namestanje tendera, privatizacija, uzimanje kredita bez garancija itd.

Ceo DS i Ceda iz LDP-a su se tako obogatili.

Eto cak je i Dulic ,koji je namestao poslove bez tendera , placao sajtove po 25.000 evra, placao reklamiranje na teniskim turnirima 500.000 evra , na slobodi, i smeje nam se svima ko budalama. Sta da tek kazemo za Tadica, Ruzicu Djindjic, Dusana Petrovica, Sapera, Krstica, Djilasa i ostale teske kriminalce iz DS-a.
A sto sadasnja vlast ne prikupi dokaze i ne spakuje ih iza resetaka .?
Jel zato sto su i veci lopovi od ovih proslih ? Naucili jos kod Milosevica krasti .

A sto sadasnja vlast ne prikupi dokaze i ne spakuje ih iza resetaka .?
Jel zato sto su i veci lopovi od ovih proslih ? Naucili jos kod Milosevica krasti .

zato sto to ne dozvoljava Amerika, a ovu vladu ko i proslu je formirala CIA . Amerika voli zle, pohlepne i korumpirane ljude u politici jer su oni laki za kontrolisanje.

Tako je to od juzne amerike do centralne amerike pa do istocne Evrope.

Eto cak je i Dulic ,koji je namestao poslove bez tendera , placao sajtove po 25.000 evra, placao reklamiranje na teniskim turnirima 500.000 evra , na slobodi, i smeje nam se svima ko budalama. Sta da tek kazemo za Tadica, Ruzicu Djindjic, Dusana Petrovica, Sapera, Krstica, Djilasa i ostale teske kriminalce iz DS-a.

Jel' ti mislis da ce oni stvarno ostati bez posledica u zivotu i da ce se smejati do kraja?

I da li mislis da je u parama sve?

Najisplativije je sada, kad vlast viče: drž'te lopova:mrgreen:

A kad vlast nije vikala "drz'te lopova"?

Nego nema vise sta da se pokrade, pa je ovima lakse da se bore protiv kriminala i da ispadnu "posteniji".

nije sve ali je mnogo toga,za polusvet kakav su oni u parama i jeste sve da nije ne bi krali.Skupi su telohranitelji a godina duga

Pa ako je zadovoljstvo biti polusvet....neka se valjaju u tom brlogu.

Back