Eto da se salimo na danasnji dan kad se u vecini nase zemlje ne desava nista bitno kao ni drugim danima vikend je.
Glasajte ako vas mrzi da pisete
prelep je dan kisa pada
treba odmoriti
.
Glasajte ako vas mrzi da pisete

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde da ozdravite Vi od prehladepijem čajeve i aspirin mirujem prehlada drugi-treći dan ne verujem da je kovid nemam temperaturu
U kola, pada kišaEto da se salimo na danasnji dan kad se u vecini nase zemlje ne desava nista bitno kao ni drugim danima vikend je.
Glasajte ako vas mrzi da piseteprelep je dan kisa pada
treba odmoriti
.
bez slike , ništa , ne verujem tiU oblacima.
Prilozila bih ja sliku, ali moram s obe ruke da se drzim za oblak pa ne znam kako da se uslikam.bez slike , ništa , ne verujem ti
danas ni prozoru se nisam primakao
kaži gde si ja , ja ću te uslikam, nego šta ako ja padnemPrilozila bih ja sliku, ali moram s obe ruke da se drzim za oblak pa ne znam kako da se uslikam.![]()
Vidis onaj kumulonimbus levo, e bas taj, sad me vidis.kaži gde si ja , ja ću te uslikam, nego šta ako ja padnem
koji je bio model aviona kojim ste leteli
III stvarno sad te jasno vidim, nemooooj , nemo bre da me puštaš bar da napravim par fotki , a si ponela padobrane , kako misliš da siđemoVidis onaj kumulonimbus levo, e bas taj, sad me vidis.
Necu dozvoliti da padnes, provukao si jednu ruku oko moje i drzis se, a drugom slikas, aham.![]()
III stvarno sad te jasno vidim, nemooooj , nemo bre da me puštaš bar da napravim par fotki , a si ponela padobrane , kako misliš da siđemo![]()
![]()
misliš ovako ćemoEkstra smo ispali.
Imam u rancu na ledjima padobrane, al nemoj da zuris da ga otvaras, da sto duze traje slobodan pad, lepsi je osecaj.![]()
Daaaaa, leteti, leteti, lepo je leteti...misliš ovako ćemo![]()