aleksis100
Početnik
- Poruka
- 4
Pozdrav! Zanima me neko da li je salivao stravu-olovo? Da li ima neku preporuku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Саливање страве или саливање страха је обичај присутан код српског и уопште балканских народа, којим се према веровању уклањао страх, као и несаница, облици депресије и стрепње (анксиозности).Tema nije za astrologiju, a olovo je otrovno. Bolje kao placebo da koristis nesto manje opasno...
Cuj daju ljudima da piju olovo, ne deluje mi da je dobro za zdravlje...Саливање страве или саливање страха је обичај присутан код српског и уопште балканских народа, којим се према веровању уклањао страх, као и несаница, облици депресије и стрепње (анксиозности).
ne pije se toCuj daju ljudima da piju olovo, ne deluje mi da je dobro za zdravlje...
Onda nisi uopste informisan o tome. Jedan blagi pregled wikipedije, nije dovoljan za diskusijune pije se to
Misliš na biblijske proroke?Na svetu posle baraba najviše mrzim ljude koji se bave predviđanjima i vračanjem. Odnosno to je jedna posebna vrsta baraba.