sakupljanje salveta

brizna mama

Primećen član
Poruka
505
Da li neko sakuplja salvete? Juce sam bila kod kume i njena mama mi je pokazala zavidnu kolekciju salveta starih i nekoliko decenija. Volela bih da je povezem sa nekim ko je istog hobija, ako se danas bilo ko bavi bilo kakvim hobijem. Pozdrav

Moj sincic se prosle godine vratio iz skole(bio je drugi razred o.s.)i doneo mi prekrasnu salveticu sa nekim diznijevim motivom.To me je toliko obradovalo i podsetilo na moje detinjstvo da sam iz spajza izvukla jednu prasnjavu kutiju,koju sam ljubomorno ponela sa sobom kada sam se udala,i rekla sinu "dodji da ti pokazem moje blago".Tu su bile sve moje salvete koje sam sakupljala u detinjstvu i moram priznati da sam se sva raznezila.Eto,tako od tog momenta ponovo sam aktivirala moju opsesiju za salvetama pa nijednu kupovinu po velikim marketima ne zavrsavam a da ne kupim neke nove.Sada svi moji prijatelji skupljaju za mene,a moram priznati da su salvete postale toliko lepe i privlacne da im jednostavno ne mogu odoleti. :razz:

imam i ja kolekciju.
ali ne skupljam više.
nisu više kao pre, nema onih "japanskih" "svilenih"
nema više te egzotike, sada je lako nabaviti salvetu sa 5 avenije;)
ali...da....ljubomorno ih čuvam.

Uh, ja još volim da nađem neku interesantnu salvetu... Dakle, teoretski gledano, ali i praktično, još ih skupljam, mada ne onim intenzitetom kao u osnovnoj školi. Imam nekoliko za razmenjivanje, ali nisam više toliki fanatik...

Da li neko sakuplja salvete? Juce sam bila kod kume i njena mama mi je pokazala zavidnu kolekciju salveta starih i nekoliko decenija. Volela bih da je povezem sa nekim ko je istog hobija, ako se danas bilo ko bavi bilo kakvim hobijem. Pozdrav

Imam istu takvu, ostala jos od moje bake i ja je cuvam za svoju unuku posto je moja kcerka sasvim nezainteresovana za to bila kao devojcica a i ostala sada kao devojcurak. :)

Back