Sakupljač smeća umro nakon što je pištolj opalio u vreći za smeće

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.207
Četrdesetogodišnji sakupljač smeća u meksičkoj državi San Luis Potosi tragično je izgubio život nakon što ga je upucao napunjen pištolj koji je bačen u plastičnu vreću za đubre.

Grupa sakupljača smeća je radila svoj posao kada se dogodila tragedija. Jedan od muškaraca je mirno skupljao kese za smeće i bacao ih u zadnji deo kamiona za smeće kada je iznenada opalio pištolj. Njegove kolege su se ukočile u mestu, a zatim počele da traže napadače, ali opasnosti nije bilo na vidiku. Onda su videli čoveka kako leži na trotoaru...

1698361349693.png

Kada su shvatili da je jedan od njih upucan, ostali smećari su pozvali hitnu pomoć, ali iako je hitna pomoć stigla samo nekoliko minuta kasnije, muškarac je podlegao prostrelnoj rani ubrzo nakon što je prebačen u Medicinski centar Rioverde.

Prema pisanju meksičkih novina El Universal, smrt muškarca prouzrokovala je metak ispaljen iz napunjenog pištolja bačenog u jednu od vreća za smeće koje je sakupljao. stručnjaci veruju da je okidač pištolja slučajno gurnut kada je vreća za smeće bačena u kamion. Nažalost, cev je bila uperena direktno u đubretara i on je pogođen.

Imao sam devojku Mexikanku i mnogo sam je voleo i trebao sam da idem kod nje nakon sto je bila ona kod mene ali su se stvari zakomplikovale zbog para itd i na kraju nisam i svi mi kazu da bi mozda popio tamo metak ili bi me nesto strefilo i kao mozda univerzum zato nije dao da odem a ja mislim da bi to bila dobra smrt jer ovde koliko vidim u Srbiji umrecu sam i bedan sav depresivan...

Imao sam devojku Mexikanku i mnogo sam je voleo i trebao sam da idem kod nje nakon sto je bila ona kod mene ali su se stvari zakomplikovale zbog para itd i na kraju nisam i svi mi kazu da bi mozda popio tamo metak ili bi me nesto strefilo i kao mozda univerzum zato nije dao da odem a ja mislim da bi to bila dobra smrt jer ovde koliko vidim u Srbiji umrecu sam i bedan sav depresivan...
Mozda bi prebego za Teksas....nasli bi neku naprednu logiku , ne naprednjacku..

Who dares wins

Back