- Poruka
- 26.624
Ma ja obožavam cveće, saksijsko, rezano... samo da nije suvo... sve je to OK, kao poklon ali na prvi sastanak!?zezam se na temi ali zaista ne mogu ni ja da zamislim da bi mi doneo saksiju na dejt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja obožavam cveće, saksijsko, rezano... samo da nije suvo... sve je to OK, kao poklon ali na prvi sastanak!?zezam se na temi ali zaista ne mogu ni ja da zamislim da bi mi doneo saksiju na dejt
Ne. Samo cokoladu da moze i mene da posluzi i ogrebem se za slatkonije ..imas temu za mjuz...nego kupujes li saksije sa cvecem damama ?
ustvari je saksija ok ..pod uslovom da je bastovan, pa da brine o tom cvetuMa ja obožavam cveće, saksijsko, rezano... samo da nije suvo... sve je to OK, kao poklon ali na prvi sastanak!?
to se kaze misli na sebe u svakoj situacijiNe. Samo cokoladu da moze i mene da posluzi i ogrebem se za slatko
Sadnice limuna nisu lose. A i te saksije nema ispod 50kgЈедан ананас би био сасвим у реду.
Klasičan šukMamicu joj #@$#$.
Ja joj kupim ruzu. Vratim se nazad u cvecaru da zamenim ruzu jer je lepa a ne mirise. Ona uzme ruzu i zakaci za saobracajni znak.
Agrrr
Мислила сам на воћку, плод, комадSadnice limuna nisu lose. A i te saksije nema ispod 50kg
Pre bi to bilo smazano nego sto bi pustilo mirisМислила сам на воћку, плод, комад
Лепо мирише на столу а можеш га смазати.
Па има рупу. Свашта људи раде.Ali tema "Saksija" u forumu "Ljubav i seks"![]()
sve je to ljubav a nosilac saksije smatra i potencijalni seks..sto je veca saksija vise i seksaAli tema "Saksija" u forumu "Ljubav i seks"![]()
aahahahah tuseПа има рупу. Свашта људи раде.
sve je to ljujbav a nosilac saksije smatra i potencijalni seks..sto je veca saksija vise i seksa
I Jelen pivo majicaKako pročitah "...što je veća saksija..." zamišljam ga u belim čarapama i braon sandalama na kaiševe sa zatvorenim prstima... jaoooo!![]()
sa ili bez muškarca?А и можеш да продаш за 30-40 хиљада![]()
ja sam imao kapu bila je ekstrica toplaI Jelen pivo majica
E to!I Jelen pivo majica
Kakvo je to cvece?Pretpostavila sam...
Neka sanseverija npr.![]()
Ćurka.Mamicu joj #@$#$.
Ja joj kupim ruzu. Vratim se nazad u cvecaru da zamenim ruzu jer je lepa a ne mirise. Ona uzme ruzu i zakaci za saobracajni znak.
Agrrr
P lepo. Hvala
Ja vec imam poklon za tebe.Један ананас би био сасвим у реду.
Па сјајно!Ja vec imam poklon za tebe.
Ananas u saksiji! Dva u jedan.
Pogledajte prilog 1403233
Samo da jos malo poraste.![]()
Cim dodjem u majcicu Srbiju.Па сјајно!
Када ћемо на први састанак?![]()
Ја имам саксијске мандарине и куркуму. И неки кактус са јестивим плодовима. Покушаћу то да расадимCim dodjem u majcicu Srbiju.
Do tada ce ananas vec porasti.![]()