Šakali

NIsam ja lovac ja sam ribolovac:D
Ne znam ne mogu da ubijem zivotinju ako nemam dobar razlog za to...:D
Ali ovde pomalo vidim razlog jer je sakal stetocina a vidim da su dosli u velikom broju i preti opasnost da unistavaju okolo i prave ozbiljnu stetu okolnim selima...
Ja sam Pirocanac i bio sam dosta puta letos u okolini Rasnice i sela Barije Ciflik pa su mi poznata dobro sva mesta koja si opisao:D
Samo nisam bio tamo iznad Rasnice gde mislis da se kriju...
Nemam vatreno oruzje ali radim na tome da napravim lu i strele pa sam pripremio nekoliko jos ne gotovih lukova pa ako uspem u tome mogu da ti se pridruzim u akciji taman da vidim kako ce da se pokaze luk kad ga napravim kako valja:D

NIsam ja lovac ja sam ribolovac:D
Ne znam ne mogu da ubijem zivotinju ako nemam dobar razlog za to...:D
Ali ovde pomalo vidim razlog jer je sakal stetocina a vidim da su dosli u velikom broju i preti opasnost da unistavaju okolo i prave ozbiljnu stetu okolnim selima...
Ja sam Pirocanac i bio sam dosta puta letos u okolini Rasnice i sela Barije Ciflik pa su mi poznata dobro sva mesta koja si opisao:D
Samo nisam bio tamo iznad Rasnice gde mislis da se kriju...
Nemam vatreno oruzje ali radim na tome da napravim lu i strele pa sam pripremio nekoliko jos ne gotovih lukova pa ako uspem u tome mogu da ti se pridruzim u akciji taman da vidim kako ce da se pokaze luk kad ga napravim kako valja:D

A jel ti pustas ribe nazad u vodu, ili ih poneses kuci? Ako ih poneses kuci one ce da umru. Onda si ubio zivotinju. Ribe inace kad su upecane umiru od gusenja - vrlo teska i neprijatna smrt.

Priča se odnosi na očigledno širenje areala šakala. Jer osim ovog jednog u delu gde je odstreljen registrovano je prisustvo celog čopora. Šakali su u tom delu prisutni već oko dve godine.
Po informacijama kojima ja raspolažem lovišta u kojima šakal egzistira nisu baš procvetala. I iskreno se neradujem njegovom očiglednom prisustvu u lovištu ''Homolje''.

ljudi kod nas ih ima mnogo vise nego sto mozete da zamislite,samo dobra ekipa i cekanjem moze da im se broj prpolovi

Back