+ sajz

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
72216_profimedia0197345366_630x0.jpg

jel su ovu devojku opravdano ubedili da je buca, debela i da nije po standardu ili ona to stvarno jeste?
šta je za vas + sajz, jel biste za njom rekli debela? zapuštena, raspuštena?

u crnoj gori bi za nju rekli da je drusna
da sam musko,uvek bih radije bila sa njom,nego sa suvom manekenkom
a opet,nema veze ni vitkost ili buckaskost,koja rec:lol: birnije je kako osba zraci,a ova bas zraci seksi

Za ovakvu zensku ja licno kazem da je krupna a ne debela.Debela je ona sa slaufom oko struka i gde sve na njoj onako visi.
Za ovu se vidi da je negovana,ima lepo lice i proporcialnu figuru a to je ok.
Ja vise volim mrsavije jer sam poprilicno mrsav a ne ide da budem sa nekom krupnijom.

pa evo vidis prvi utisak je super, pa se menja

- - - - - - - - - -

zavisi, negde bi je odrapili a negde bi bila bas super

- - - - - - - - - -

sta je po vama ok, medicinske granice
?

Da, ali standard je uspostavio ko? Da li je validan? Pedestih godina proslog veka vazio je sasvim drugi standard. Znaci to je promenjiva kategorija. I danas postoje kulture u kojima biti mrsav znaci bolest i neplodnost :)

ne znam, ljudi registruju ok-nije ok

e sad neki ljudi su mislim srecnici, ne moraju mnogo da se cimaju da izgledaju dobro rekla bih, a neki moraju da se trude i trude.

- - - - - - - - - -

mada opet negde si lep odes na drugo mesto gadjaju te jajima. niko nije bash zasticen apsolutno

us tvari valjda se svi nesto trude prosecno i drustveni su :/

jel su ovu devojku opravdano ubedili da je buca, debela i da nije po standardu ili ona to stvarno jeste?

Nisu fer oni koji joj spočitavaju, navodnu, debljinu !
Baš je onakva kakva treba da bude.
Arapi bi za nju dali 2 tankera nafte, a da je plavuša, još 2 !

Nije debela.
Meni je sve ispod toga mrsavo...a mrsavo za mene nije lepo.
Nikada sebi nisam ruznije izgledala nego kada sam bila mrsava.

Ali to sam samo ja. Vecina mojih koleginica bi rekle da treba da skine par kilograma i da se zategne. Ja se ne slazem. Sve je taman kako treba.

Nije tu samo reč o estetici,ona spada u gojazne osobe a to nosi izvesne zdrastvene rizike sa sobom.
Zamislite da vam neko natovari 20 kg da nosite po ceo dan na sebi.Brzo biste se umorili,zar ne?

A kada se to postepeno tovari,navikne se i smatra to normalnim.To ne znači da i telu prija toliki višak.

Poslednja izmena:

Back