- Poruka
- 6.657
da vidimo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da vidimo![]()
Najbolje reći nekoj baki iz komšiluka da bi se ženio. Do jutra ćeš imati kompletne dosijee uključujući kratku biografiju, materijalno tehnička sredstva kojima raspolaže, psihološki a ako postoji i krivični profil. ovo američko IT *ranje ne koristim iz patriotskih razloga.
. . . , pa nije tvoja zgrada, jedina u gradu.!??Ne znam onda koliko je to dobro u mom slucaju, jedini sam u zgradi koji je ispod 50![]()
al nema ghostovanja, femkanja i svajpovanja levoove ladno traže lovu......
ništa na kafućino, ovo ono![]()
. . . , pa nije tvoja zgrada, jedina u gradu.!??
to se placaJa sam na tinderu i badoo-u dosta treba navatao, cak i kineskinju jednom.
Ne placa se, imas oko 50 swipe-ova dnevno, pa naleti neki match. Naravno možeš da uplatiš da ti sve bude otključano, to bih ja uradio da živim u Bg-u.to se placa
Veruj bakama. Ne imaju ogromno iskustvo u bračnom posredovanju a snose a ništa ne koštaju. Možda se čak i ogrebeš za neki topli obrok, kolač ili nešto slično. O šalu za zimu da i ne govorim.Ne znam onda koliko je to dobro u mom slucaju, jedini sam u zgradi koji je ispod 50![]()
lepota devojke je srazmerna tvojim paramaove ladno traže lovu......
Veruj bakama. Ne imaju ogromno iskustvo u bračnom posredovanju a snose a ništa ne koštaju. Možda se čak i ogrebeš za neki topli obrok, kolač ili nešto slično. O šalu za zimu da i ne govorim.
Badoo sam morao platiti da bih poslao poruku nekome ..ili da vidim kome se ja svidamNe placa se, imas oko 50 swipe-ova dnevno, pa naleti neki match. Naravno možeš da uplatiš da ti sve bude otključano, to bih ja uradio da živim u Bg-u.
To da, ali ovako može solidno da radi i bez plaćanja. Navlakuša jesteBadoo sam morao platiti da bih poslao poruku nekome ..ili da vidim kome se ja svidam