gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Знате ли неки сајт за упознавање у Србији или ФБ/Инстаграм страницу?
Волео бих да пробам нешто преко тога.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas fortunu, ali to je za starije ljude. Generalno za mlade, nema.Знате ли неки сајт за упознавање у Србији или ФБ/Инстаграм страницу?
Ma nista dok ne naprave provodadzijski sajt ko fortuna. Kao ono svako kaze sta trazi, opise sebe, pa oni spajajuИма пуно група на фејсу у којима сам и сам, али ту нема нормалних..
Нема где људи да се упознају.
Moj kolega iz Seenetixa se udao za Brazlilku, i uzeo njeno prezime, al zadrzao devojacko :>pa brate hocu 10 brazilskih nasmejanih goozica. Nadjite mi pronto pronto!
Mislim na seksi 10 brazislkih guza a ne da das nekoj brazilki sebe u vidu holi makaronijaMoj kolega iz Seenetixa se udao za Brazlilku, i uzeo njeno prezime, al zadrzao devojacko :>p
Visio je u Brazilu pa se tamo udao :>PMislim na seksi 10 brazislkih guza a ne da das nekoj brazilki sebe u vidu holi makaronija
Za upoznavanje u kontekstu?Знате ли неки сајт за упознавање у Србији или ФБ/Инстаграм страницу?
visicu u brazilu ali se necu udati.Visio je u Brazilu pa se tamo udao :>P
Oces i ti tako?
ne znam i to mi je gubljenje vremenaЗнате ли неки сајт за упознавање у Србији или ФБ/Инстаграм страницу?
То је довољно за почетак од упознавања надаље ћемо виђетZa upoznavanje u kontekstu?
Šta tačno tražiš?
Теби најврв да јер ти је инста дм препун разниразних момака претпостављамne znam i to mi je gubljenje vremena
Jedna od opcija jeste da nađeš neke socijalne eventove gde se okupljaju ljudi sa sličnim interesovanjima ili pak forume i grupe gde imaš ljude koji se interesuju za slične stvari. Od toga krećeš dalje...То је довољно за почетак од упознавања надаље ћемо виђет
pocni od komsiluka . Lift ti je najbolje mesto za upoznavanje................nadalje cemo vidjet.То је довољно за почетак од упознавања надаље ћемо виђет
Јесте, и најнепријатније. Не знате колко су девојке и људи данас затворени.pocni od komsiluka . Lift ti je najbolje mesto za upoznavanje................nadalje cemo vidjet.
Ко бидимир трајковићP da, udjes u lift i vozis se gore dole dok ne uleti neka zenska.