Ima li iko neke radove ove devojke.Poprilicno skida Klimta i Klea ali sve u svemu,nije lose uklopljeno.Trazila sam je po NET-u ali jedino sto sam nasla su dva video klipa..TO JE TO...UNAPRED ZAHVALNA..........POZDRAV SVIMA...........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bar kada bi saznao manastir, ili koje je godiste, mozda bi mogli nesto da iscackamo...Ili monasko ime....m.v.:Verujem da ne postoji sajt,ali koristim gužvu da pitam za pomoć.
Da li neko zna nešto o Jasni Topolski,koja se kasnije posvetila Bogu i sad je igumanija u nekom manastiru.Ne znam kom.A pre nego što je došlo to "kasnije",bila je izvanredna slikarka sa nekim izložbama po Beogradu,isto ne znam ni kad ni gde.Bila je favorit nekim mojim prijateljima,medjutim...
Ja danas kupio jedan njen mali rad i oduševljen sam.Ako neko zna nešto o njoj,neka napiše svima.
...Drago Dedić...interesantan,ali ne skroz.
uff,zaboravio sam da si ti malo povezana tamo.Potrudiću se pa javljam.Hvala!!!Goscica:Bar kada bi saznao manastir, ili koje je godiste, mozda bi mogli nesto da iscackamo...Ili monasko ime....