Sajtovi gde se mogu kupiti orginal igre!

User Friendly

Buduća legenda
Poruka
25.007
Mozete li da napisete neke sajtove po mogucnosti iz Srbije gde mogu da se nabave igre?
Znam i ja za Steam i sl,ali to su deraci koze. Treba mi Warband i hocu da ga kupim legalno jer ga igram vec godinama i stvarno zasluzuje da se kupi.
Medjutim **** me to sto nemam VISA/Masterkard karticu.
Najradije bi kupio da mogu da platim kada odem da pokupim paket ili preko uplatnice.
Nasao sam na netu razne stvari,ali se plasim da mi ne uvale kljuc koji se vec koristi.:confused:

Jes brate,ali ovi su tvoji mnogo skuplji. Tu je warband 3000,a ja sam ga pazario za 1499.
Do duse tek treba da mi stigne racun i seljaci mi ne odgovaraju na mejl. Za sada nisam nesto odusevljen uslugom.
Pise da rade svakim danom ukljucujuci i vikende od 10 do 22 i ne mogu da odgovore na mejl dva dana. :roll:
I posle se cude sto u Srbiji retko se sta kupuje onlajn i orginalno.

Jes mount and blade warband. Ima jedan mod CRPG,ali svaki acc je povezan sa serijskim kljucem. Ko ima moj serijski kljuc komotno moze da udje na moj acc i da igra sa mojim karakterima i da prodaje i kupuje opremu za lika na sajtu. E mene su provalili da koristim kljuc koji sam slucajno nasao na jednom forumu i sada sam liku sjebao sve karaktere sto je imao i nik na forumu. Znaci taj serijski kljuc je dobio perma ban. Dobio sam ga jer je verovatno jos neko provalio da moze i igrao jos samnom i obojica smo ukebani. Narucio sam orginal igru jer nije skupa,dobra je i treba mi novi kljuc koji ce biti samo moj.
Zbog moda sam kupio igru. Inace sa ovim kljucem mogu da igra na oficijalnim serverima mib,ali ne mogu na serveruima moda. :lol:

Danas sam dobio pedracun mejlom,otisao u banku i debil sve upisem,ali zaboravim da upisem sebi na artiju broj ziro racuna. :hahaha: Morao sam da se vratim kuci da popunim uplatnicu i odnesem u banku. Ne znam koliko im treba da prodje uplata u banci,jos mi pise tamo status na cekanju,kao da nisam uplatio. Rekli su u rodku od dva dana od trenutka uplate da dolazi.

Danas sam dobio pedracun mejlom,otisao u banku i debil sve upisem,ali zaboravim da upisem sebi na artiju broj ziro racuna. :hahaha: Morao sam da se vratim kuci da popunim uplatnicu i odnesem u banku. Ne znam koliko im treba da prodje uplata u banci,jos mi pise tamo status na cekanju,kao da nisam uplatio. Rekli su u rodku od dva dana od trenutka uplate da dolazi.

hahhhahahaha , kontam da su izgubili musteriju :D

ma stiglo danas. Msm jbga nije sve bilo do njih.
Ne rade vikendom,a ovi u banci obrcu pare pa tek legnu pare na racun posle dva-tri dana. Jutros su mi rekli da je leglo i da salju danas i stvarno,posle jedno 2 cuke iz Bg mi je stiglo siti ekspresom.
Nije lose,samo mnogo mi je cimanja. Sledeci put ako budem kupovao bice laganica jer znam proceduru.

Zna li neko gde ima da se kupi Age of empires 2 HD? Nemam paypal, ni karticu,ali imam steam. Glupo mi je sad da idem da se drkam i otvaram racun u banci,pa da pravim pay pal.
U svakoj onlajn prodavnici u Srbiji ima stari Age,ali nema ovaj novi HD sad ekspanzijom.

Imas Visa internet u komercijalnoj banci. Das im 200 din za otvaranje kartice i uplatis koliko hoces i to je to.. Ne treba ti paypal ili bilo sta..
Ne kosta nista odrzavanje, samo 200 din moras dati kada obnavljas.

Back