Сајт ТЕМУ ?

KraNp

Veoma poznat
Poruka
10.681
Гледам неке мушке торбе. Много ми се допадају али ми другар каже да ништа не купујем са тог сајта јер шаљу неко срањње које исто као на слици. Јел неко од вас имао искуства са тим сајтом и друго.....знате ли нпр. где бих могао да наручим шивење мушке торбе од платна или коже. Овде код мене у Ужицу нема нигде.

ima ve
Гледам неке мушке торбе. Много ми се допадају али ми другар каже да ништа не купујем са тог сајта јер шаљу неко срањње које исто као на слици. Јел неко од вас имао искуства са тим сајтом и друго.....знате ли нпр. где бих могао да наручим шивење мушке торбе од платна или коже. Овде код мене у Ужицу нема нигде.
ć tema o temu i o nekim stvarima koje su kupljene tamo :)

Nisam kupovala nista od koze ali ranac za Wizz je bio oko 1000din i ekstra je posluzio. Dobro odradjen, izdrzljiv, sve isto kao sa opisa slike.
A kao sto kazu...ima stvari sa kojima sam ekstra zadovoljna i ima i stvari koje sam bukvalno bacila kao na primer jedan secko.

Ja sam iz zezancije kupila igle. Najobičnije igle za šivanje koje nekako uvijek pogubim :lol: Naime, u trgovini nekoliko igala košta 3-5 eura, na pijaci isto za 5 igala traže 3 eura (cijena nigdje ne piše nego onako kad pitam koliko košta prvo me prodavačica odmjeri od glave do pete i kaže 3 eura) i onda sam iz čiste zezancije odlučila naručiti igle preko temu-a. 50 komada sam platila oko 1 euro i uz to još u kompletu dobila i zaštitu za prst i ono za uvlačenje konca, i 3 različite veličine igala s većim ušicama. Ma naručila sam odmah 10 kompleta i poklonila onima kojima sam mislila da će dobro doći :manikir:

Back