Sajentologija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dremač

Ističe se
Banovan
Poruka
2.667
Da li neko zna nesto vise o sajentolozima u Srbiji..

Hteo bih da se uclanim u ovu sektu, ako neko zna adresu ili kontakt neka mi javi.
takodje me interesuje da se uclanim u jos neke sekte koje provereno nude natprirodne moci, besmrtnost, uspeh, ako neko ima predlog neke izuzev pseudohriscanskih, hinduistickih, i satanistickih i onih koji naplacuju novac neka me kontaktira.

Hteo bih da se uclanim u ovu sektu, ako neko zna adresu ili kontakt neka mi javi.
takodje me interesuje da se uclanim u jos neke sekte koje provereno nude natprirodne moci, besmrtnost, uspeh, ako neko ima predlog neke izuzev pseudohriscanskih, hinduistickih, i satanistickih i onih koji naplacuju novac neka me kontaktira.

Ово је тема која би више припадала Религији али би тамо била банована као секташка. Имаш Сајентологе, не крију се и промовишу кроз неку фирму пирамидалне структуре, нешто као добијаш 10% попуста за куповину у свим продавницама са њиховом картицом, тај фазон. Чак им се фирма зове, нешто као САЈ.... није ме интересовало па сам заборавио. Гуглај.

Odlicna ideja :super:
Dejan Lucic bi bio ponosan na tebe da uspes :super:

Jel znas kad ces da dobijes te stvari...malo juce,nemoj bre da te lazu za dzabe ko ce jos da ti nudi besmrtnost i moci(uvek mozes da dodjes kod mene,upis kosta samo 10.000,00 eurica) :)

Ja vec posedujem besmrtnost, kao novopeceni vampir, ali moci teleportacije letenja citanja misli magije stvaranja manipulacije okolinom.. mi jos nisu razvijene, treba mi vise vremena za to pa trazim precicu...
problem je u drustvu i okolini zasto ja i mnogi nemamo jos sve bozanske moci, mi svi kao ljudi jesmo bogovi, neprijatelji nas prave robovima, plenom, mi moramo biti predatori ne plenovi, nema treceg. Ali vecinska svest okoline je na veoma niskom stepenu razvoja koja uvlaci nas i nash mentalni i energetski omotac u njihov sistem mentaliteta i vrednosti, te nam sputava istinske vrline i moci.

Sad, citao sam da u Sajentologiji postoj izraz/oznaka za takve ljude -SP "Suppressive Persons" Supresivne Osobe..http://en.wikipedia.org/wiki/Suppressive_Person ili kako je vec prevod na srpski za supresiv.. - njih treba unistiti. To su duboko programirani ljudi koji nanose duhovnu stetu svima slobodoumnim ljudima, a pogotovo nama vampirima, sajentolozi imaju neki sistem borbe protiv takvih nizeg zakrzljalog duha primitivnog razvoja bezidejnosti koji po potrebi namecu volju normalnima blokirajuci ferkvenciju i uspon duha i tela na visi astralni nivo svesnosti i moci, isto definisan je oznaka za TPS za one koji su pored takvih, predstavljaju opasnost po covecanstvo drugog stepena.
Dakle bez obzira sta znaci njima sp, ja osecam prisustvo nazovi ljudi koji svojom pojavom u mom prostoru remete uzviseno stanje svesti i energiju potrebnu da ostvarim svoje zamisli, potreban mi je brisani prostor da bi imao pravi ostar fokus na plen i njenu krv i odrzao sebe u vecnom stanju ( jer mi moderni vampiri se ne hranimo samo krvlju bukvalno.. vec mnogo cesce, najcesce ispijamo zivotnu energiju- chi, od ljudi - spavaca, na daljinu bez fizickog kontakta.)

Poslednja izmena:

Sto ne pitas nekog besmrtnog, vec nas...?
A da odes ti prvo na detoksikaciju...?

@Dreamer
A jesi procitao da je tvorac sajetologije L. Ron Hubbard , utaio porez , krao od clanova svoje "crkve" i da je bio pisac naucne fantastike ??
A iz tvoje izjave da si vampir itd kapiram da si re***d

:hahaha::super::hahaha:

Covek bi, ni manje ni vise, nego besmrtnost...Dammeth!:hahaha:

De si bre Neo? :hahaha: Kasnis na zurku. :hahaha:

@Dreamer
A jesi procitao da je tvorac sajetologije L. Ron Hubbard , utaio porez , krao od clanova svoje "crkve" i da je bio pisac naucne fantastike ??
A iz tvoje izjave da si vampir itd kapiram da si re***d

Ako je krao da bi pisao naučnu fantastiku, sve mu je oprošteno (s moje strane). I želim mu da okupi još više sponzora tj. sledbenika. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back