Mada faka nigZa
Primećen član
- Poruka
- 689
e niki uze mi rec iz ustawhitenicky:uzrok tog adolescentnog uzrujanog ponasanja je sinteticki pogon ozonskog svernog elementa na trecoj osnovice 2 decimale baznog elementa![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e niki uze mi rec iz ustawhitenicky:uzrok tog adolescentnog uzrujanog ponasanja je sinteticki pogon ozonskog svernog elementa na trecoj osnovice 2 decimale baznog elementa![]()
Ja bas nikada, ali nikada ne ulazim u rasprave na netu, tj. forumu. Jednom sam samo usla u raspravu, ali zbog toga sto su ljudi pogresno tumacili moje postove, pa sam se razjasnjavala.W.A.S.P.:Драге колеге форумаши и драге колеге форумашице не могу да не приметим да се у последње време (прецизније од кад је почела киша) дешава све више сајбер шорки ...
Нон стоп се неко са неким качи на свим могућим подфорумима и онда неко стране на страну једног , неко на страну другог и настане ... свашта ...
Одувек је постојао сукоб мишљења на овом форуму (поготово на пдф политика, тамо ако још једном зађем убићу некога мајке ми) али чини ми се да су сада ти конфликти у зениту ...
Шта мислите, шта је узрок ове појаве ???
kad ugledam taj tvoj (n)avatar,mogu samo da konstatujem da se 4ashice frkaju zbog tebe,a narocito kad padne kisa,pa nastane svadja oko toga koju bi pre da ugrejes...W.A.S.P.:Драге колеге форумаши и драге колеге форумашице не могу да не приметим да се у последње време (прецизније од кад је почела киша) дешава све више сајбер шорки ...
Нон стоп се неко са неким качи на свим могућим подфорумима и онда неко стране на страну једног , неко на страну другог и настане ... свашта ...
Одувек је постојао сукоб мишљења на овом форуму (поготово на пдф политика, тамо ако још једном зађем убићу некога мајке ми) али чини ми се да су сада ти конфликти у зениту ...
Шта мислите, шта је узрок ове појаве ???
није далеко од истине ... затрпаше ме приватним порукама ал нешто нисам баш приметио да се џапају око мене (можда се не препознају међусобно као конкуренција ...) ...kad ugledam taj tvoj (n)avatar,mogu samo da konstatujem da se 4ashice frkaju zbog tebe,a narocito kad padne kisa,pa nastane svadja oko toga koju bi pre da ugrejes...
sto to nisi rekao pre mesec dana?W.A.S.P.:није далеко од истине ... затрпаше ме приватним порукама ал нешто нисам баш приметио да се џапају око мене (можда се не препознају међусобно као конкуренција ...) ...
А јел могу ја с тобом у сахару ... ???
аиииих ... ја вечерас на пиву ... ал валда ћеш бити ту кад се врнем ... јав'ћу ти се на прив ...sto to nisi rekao pre mesec dana?
bila,vratila se...
al,hajde da ti ne kvarim temu sa chatom,pishem ti veceras na pp
cmokic
ako pijes pivo,ko sa "one" slike,"oprosticu" ti i ako vise nikad ne dodjes na pp.....W.A.S.P.:аиииих ... ја вечерас на пиву ... ал валда ћеш бити ту кад се врнем ... јав'ћу ти се на прив ...