Pa ovako ... Razocarenje

Gde god smo prisli, imali su neke ponude, ali sta god ih pitas upute te na sajt, ili bice za par dana ili nestalo nam je tih kataloga, bice sutra

itd. ... Jako lose ... Popusta ni od korova (osim ako ne uplatis odmah) ... E sad, moram da kazem da sam ja najvise trazila Tursku, tacnije Marmaris, za koju je ponuda skandalozna, tj. radi ga Argus i jos par agencija ... Pa smo na kraju i otisli u Argus da rezervisemo jer svuda gde smo pitali kazu: " Bice za par dana na sajtu ili bice u martu itd."
Sto se tice Grcke, ima nesto, ali sve to moze i preko sajta jer na sajmu ne znaju nista da ti kazu
Ocekivala sam malo vise Evrope posto nemamo sad vize, ali ponuda za letovanje u Spaniji ogranicena je na odvratni Ljoret, a na Italiju na Lido de Jesolo ... Mozda moze jos sta da se iskopa, ali ... lose i oskudno ...
Sad koga zanima kasno skijanje ili uskrsnji i prvomajski praznici ... Ima svasta, ali to nisam gledala ....
Na kraju sam zavrsila u vinarniku u podrumu hale 3 (cini mi se) i tamo se lepo provela

i sopingovala vino ... Sto se mene tice, bacenih 300 din, savet koji sa dobila od skoro svih predstavnika agencija, parafrazirano:
Cekajte i sedite kuci, bice za par dana na sajtu, ako ne, krajem marta 100%
I moram da pohvalim stand Hrvatske i Slovenije, svasta nesto su imali ...