Sajam turizma

Pa ovako ... Razocarenje:neutral:
Gde god smo prisli, imali su neke ponude, ali sta god ih pitas upute te na sajt, ili bice za par dana ili nestalo nam je tih kataloga, bice sutra:eek: itd. ... Jako lose ... Popusta ni od korova (osim ako ne uplatis odmah) ... E sad, moram da kazem da sam ja najvise trazila Tursku, tacnije Marmaris, za koju je ponuda skandalozna, tj. radi ga Argus i jos par agencija ... Pa smo na kraju i otisli u Argus da rezervisemo jer svuda gde smo pitali kazu: " Bice za par dana na sajtu ili bice u martu itd."

Sto se tice Grcke, ima nesto, ali sve to moze i preko sajta jer na sajmu ne znaju nista da ti kazu:neutral:

Ocekivala sam malo vise Evrope posto nemamo sad vize, ali ponuda za letovanje u Spaniji ogranicena je na odvratni Ljoret, a na Italiju na Lido de Jesolo ... Mozda moze jos sta da se iskopa, ali ... lose i oskudno ...

Sad koga zanima kasno skijanje ili uskrsnji i prvomajski praznici ... Ima svasta, ali to nisam gledala ....

Na kraju sam zavrsila u vinarniku u podrumu hale 3 (cini mi se) i tamo se lepo provela:) i sopingovala vino ... Sto se mene tice, bacenih 300 din, savet koji sa dobila od skoro svih predstavnika agencija, parafrazirano:
Cekajte i sedite kuci, bice za par dana na sajtu, ako ne, krajem marta 100%

I moram da pohvalim stand Hrvatske i Slovenije, svasta nesto su imali ...

Sajam je po meni bio odlican ali za one koji su isli da biraju aranzmane to je u takvom haosu i guzvi bilo nemoguce, po meni sajam nije mesto na kome se uplacuju aranzmani za to postoji agencija gde ce vam mnogo vise paznje posvetiti nego na sajmu gde je stvarno velika guzva i jos veca galama

Sajam turizma je tesko sranje ali sam to u principu i ocekivao
S druge strane sajam vina je bio mnogo zanimljiviji,pa ako ste ljubitelji dobre casice uzivacete
E da prvo idite na sajam vina,onako pod gasom cete lakse progutati onu katastrofu zvanu sajam turizma

u principu mrzim sve domace sajmove, a od juce posle sajma namestaja, sajam turizma mi je drugi na listi najomrazenijih sajmova.
elem, guzva, guzva u guzva. ocajno obelezeni prolazi za one koji su stigli autom, ne znas u onom lavirintu gde da se snadjes, uzmes kartu, sta bilo...
dalje, sto neko gore rece, popusti su uglavnom za pretsezone, skijanje, prvi maj, uskrs... nista specijalno. ja sam ciljno gledala samo ponudu za tursku, nisam se bas nesto usrecila.
najposeceniji su bili standovi egipta, turske, tunisa, grcke, dok su crnogorski standovi zujili prazni, hrvatski tu i tamo, slovenci srednje zalosno. bili su nam i drugari iz agencije "cmc" sa cak dva plazma televizora. klimu nisam videla.
u hali 4 je bila ponuda domaceg turizma i sve pohvale na originalnost, animacije, ma sve. lepse nego u bilo kojoj drugoj hali.
u povratku nervni slom sa saobracajem i tako... sajam, nikad vise!

Da,da...sajam je bio katastrofa,uglavnom su nas slali na sajt ili da svratimo do agencije posle sajma kada ce tacnije znati..mojoj drugarici i njenom muzu zena na standu je pruzila katalog i rekla da pogledaju oni to kuci da ih ona ne bi zadrzavala na standu,a nama su cak na jdenom standu rekli da ce cene za 8.mart imati posle sajma ?!
Da sto rece milica cobanica,standovi domaceg turizma su bili lepi,od TOS smo dobili katalog "52 vikenda u Srbiji" ...i odlican je !

Back