Sajam prakse

Truman

Elita
Poruka
23.453
Upravo se vratih s istog. Imao sam neke sumnje, ali ''nateraše'' me koleginice da pođem s njima. :D U svakom slučaju ostavio sam CV na 8-9 štandova, nadam se pozivu za praksu. Moj vam je savet da ne idete samo na štandove firmi gde je najveća gužva nego i na one manje popularne jer su tu naravno veće šanse da će vas pozvati. Inače, moj CV je poprilično praznjikav :rumenko: No, ipak se nadam da će me barem neko pozvati.:)

Sajam traje još sutra. Iskoristite priliku!

Poslednja izmena:
Zvali me iz Ceptera, danas bio na prezentaciji, sutra počinje obuka. Ima li neko informacije o njima? Precizno, reč je o kompaniji Zepter International sa sedištem na N. Beogradu.

Studiram ekonomiju, a prodaja zaista nije nešto što bi sa diplomom želeo da radim. Ovo je više radi sticanja nekog iskustva tj. da ima šta da mi piše u cv-ju. A i upoznaš ljude. da dodam da može i da se zaradi!

A kako misLiš dA jA birAm umEstO Da mE bIrAju? u vrEme kRize nEmA baš puno izborA oSim Ako nEmAš VEzu. Je l imaš neki predlog?

p.s. pišem sa kompa na faksu, tastatura je potpuno pobrljavila pa oprostite...

pa što ne pišeš nekoj renomiranoj kompaniji koja se bavi nečim što te interesuje, ponudi se sam...
ne vidim zašto bi ti trebala veza da bi volontirao i na taj način pomogao i kompaniji i sebi...
jer, izvini, mnogi se neće složiti sa mnom, ali stvarno mislim da nije za studenta ekonomije i njegovu buduću karijeru da prodaje posuđe i ostale drangulije nekakvog ceptera ili bilo šta drugo što se prodaje na sličan način... to može da radi bilo ko... a najčešće oni koji nemaju šta pametnije
ne želim da te obeshrabrim, svako iskustvo vredi. sigurno ćeš naučiti nešto novo, osetiti radnu atmosferu, značiće ti pogotovo ako nisi radio... samo da te ohrabrim u tome da možeš sebi naći i bolju priliku ;)

Back