Sajam automobila

Bio danas, video sajam 8)
'Cu se samo slozim sa HEMI-em oko kvaliteta sajam. Mnogo bolje nego lane. Bilo je sta da se vidi, jos uvek skromno u odnosu na svetske trendove, ali u svakom slucaju odlicno.
R8 mi se svideo, onako vise na oko... mislio sam da mi se nece svideti uopste, ali posle par krugova (oko njega, da se razumemo), priznajem da mu je Audi lupio vrlo dobru crtu.
BMW 7, se vratio korenima, a od prethodne generacije zadrzao samo dobro. Tako da ono, Bembara ponovo jashe.
Alfa 159/Spyder je... 8)
Volvo C30, bas me je posebno zanimao ovaj auto, kako ce da izgleda u rukama... i da, otprilike onako kako sam ocekivao. Vrlo zanimljiv auto, originalnog izgleda i proverene Volvoove ponude. Bice sigurno opasna konkurenicja u svojoj klasi.
Mercedes-Benz C class... khmmm, lepo, lepo, svidja mi se spolja, da se malko prisecaju neki starijih linija, nego... jel' mi se to ucinilo ili je Mercedes jos malo pojednostavio enterijer? I btw... plasticna maska na Mercedesu.... plasticna prednja krila... :?
Mercedes-Benz RL, S klasa na distanci od tla. Mecka grize parce kolaca od Escaladea i Navigatora :P
Dodge Caliber. Eeeee-h... HEMI, brate, sad te razumem skorz... ocu i ja jednog 8-)

Aj' tolko za sad.

Jа бејах данас са КЛЛ-ом... утисци се отприлике подударају... Додге ме је посебно изненадио на релацији цена-опрема...

Што се тиче девојака искрено нисам нешто ни обраћао пажњу... Обратио сам пажњу на једну код Заставе која нас је стартовала да јој попунимо неку анкету и једна код Цитроена која је села с нама у Ц1 да нам се пожали како јој је тешко, како су је убиле штикле и како их (њих хостесе) пресвлаче по неколико пута дневно... :lol::lol::lol:

I ja bejah na sajmu...
Odlican sajam, sta reci... mrzi me da pisem neki report :D
Samo u onom satoru za motore ko da je bio sajam erot'ke ba :)

Sve u svemu isprobao sam malo volvoove modele i jedan motor i to je to... posebno su me iznenadili coperi pogotovo jedan sa nos-om... Mislim da motorce ima 250 konja tako nesto :) a cena prava sitnica preko 30k... sto je jos veca fora prodat je:D
picture00057pz4.jpg

Novi fiat bravo je ekstra, mislim da ce biti bas hit kod nas
I video sam moj omiljeni porse kajen turbo...mmmm 8)

Видим да нико не помиње ове занимљиве справице које можда нису толико интересантне као Ђевојке или неке велике премијере, али су вредне помена...

http://i68.photobucket.com/albums/i39/DovlaK/DSCN0695.jpg
http://i68.photobucket.com/albums/i39/DovlaK/DSCN0696.jpg

Ова прва кошта 250ЕУР, развија брзину до 60km/h
Друга представља заправо Хуммер који кошта 950ЕУР и развија брзину до 120km/h.

Иначе, њима се управља помоћу даљинског, троше бензин и имају 2-3-4 (зависи како који било је више модела) кубика радне запремине :)

Ima, ali po izgledu ni blizu dobre kao nase.

Mada, kad sam bio u Vegasu ne pamtim kad sam video toliko dobrih zenski na jednom mestu. Jos bilo leto, ogromne vrucine, tako da zenske vise otkriju nego pokriju telo ... :lol:

Good old times.

Back