Sajam automobila Beograd 2013

mosa_rajvosa

Početnik
Poruka
4
Pozdrav,

Eh ovako, grupa studenata iz Sarajeva planira da posjeti navedeni sajam. Planiramo doći automobilom, a interesuje me sljedeće:
- parking prostori u BG
- saobraćajne gužve (kada je najbolje doći)

Da li je bolje automobil ostaviti negdje na periferiji i doći autobusom/tramvajem na sajam ili ići direktno? Ovo govorim iz razloga što ne znam kolika je posjećenost sajma, a s obzirom da prvi put dolazimo u BG, svaka informacija bi bila od velike važnosti.

LP,

Postoji parking u samom sajmu - nije besplatan... ali ako vas je vise moracete da platite gradski prevoz, sto moze da ispadne skuplje nego parking. Mislim da je parking 100 dinara sat (skoro evro, tj. 2 km).
Ne znam kojim danom mislite, ali dobro bi bilo da se ranije ujutru pojavite. Imacete vise vremena za sam sajam, a i manja je guzva ranije.

Jel stizete autoputem BG - ZG ili drugacije?

Poslednja izmena:
Postoji parking u samom sajmu - nije besplatan... ali ako vas je vise moracete da platite gradski prevoz, sto moze da ispadne skuplje nego parking. Mislim da je parking 100 dinara sat (skoro evro, tj. 2 km).
Ne znam kojim danom mislite, ali dobro bi bilo da se ranije ujutru pojavite. Imacete vise vremena za sam sajam, a i manja je guzva ranije.

a zar nije, kad je neki sajam da se parking placa u okviru ulaznice, a ne na sat?

Nedeljom je parking u centru Beogradu besplatan.
Mogu se parkirati na pocetku Sarajevske ulice i onda imaju peske 10-ak minuta do sajma.

Hvala na info

Mislili smo doci u subotu, rano ujutru i to prvo na Bosanski Brod, pa onda autoputem prema Beogradu. Koliko se krecu cijene putarine, zapravo koliko ima naplatnih rampi do Beograda?

Hvala na info

Mislili smo doci u subotu, rano ujutru i to prvo na Bosanski Brod, pa onda autoputem prema Beogradu. Koliko se krecu cijene putarine, zapravo koliko ima naplatnih rampi do Beograda?

U Srbiji je samo jedno placanje putarine, na autoputu kroz Srem... Malo posle granice dobijes onaj papir, i ispred Beograda se placa. Koliko je putarina - nemam pojma :think:
Nasao sajt :)
http://www.rentacarplus.rs/servisne-informacije/putarina
340 dinara (3 evra) u jednom pravcu... 680 sveukupno tamo i nazad.

I u Hr imas jednu putarinu... verovatno pise na netu negde.

U Srbiji je samo jedno placanje putarine, na autoputu kroz Srem... Malo posle granice dobijes onaj papir, i ispred Beograda se placa. Koliko je putarina - nemam pojma :think:
Nasao sajt :)
http://www.rentacarplus.rs/servisne-informacije/putarina
340 dinara (3 evra) u jednom pravcu... 680 sveukupno tamo i nazad.

I u Hr imas jednu putarinu... verovatno pise na netu negde.
Hvala, ako ništa bar orjentaciono da znam. ;)

Back