mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
Keeper:ma sta bre tebi ima da kaze Njeno Visochanstvo ...ops:
tishina, crvu![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Keeper:ma sta bre tebi ima da kaze Njeno Visochanstvo ...ops:
tishina, crvu![]()
![]()
Sad ste se udruzili protiv mene.A ja sam mislio da si ti morti zajedno sa monom. :? :?mortishaaa:Keeper:ma sta bre tebi ima da kaze Njeno Visochanstvo ...ops:
tishina, crvu![]()
![]()
![]()
![]()
tako je , reci mu 8)
eto i to dozivehCheaf:Pa damortishaaa:ti i rec pametno u istoj recenici :shock:Cheaf:He,he.....necu nista reci pa cu cutati kao svaki pametan covek.![]()
![]()
![]()
pa jeste, ali sta cu moram.. sta ako se naljuti na mene?Cheaf:Sad ste se udruzili protiv mene.A ja sam mislio da si ti morti zajedno sa monom. :? :?mortishaaa:Keeper:ma sta bre tebi ima da kaze Njeno Visochanstvo ...ops:
tishina, crvu![]()
![]()
![]()
![]()
tako je , reci mu 8)
A bre al smo mi prosisali temu!!!mortishaaa:pa jeste, ali sta cu moram.. sta ako se naljuti na mene?Cheaf:Sad ste se udruzili protiv mene.A ja sam mislio da si ti morti zajedno sa monom. :? :?mortishaaa:Keeper:ma sta bre tebi ima da kaze Njeno Visochanstvo ...ops:
tishina, crvu![]()
![]()
![]()
![]()
tako je , reci mu 8)
![]()
elem, da se vratimo na temu 8)Cheaf:Sto se mene tice safe sex always on the first place.![]()
![]()
![]()
![]()
Pa majka mu stara jesam li se vratio na temu??? :? :?mortishaaa:elem, da se vratimo na temu 8)Cheaf:Sto se mene tice safe sex always on the first place.![]()
![]()
![]()
![]()
pa ova recenica je uvod za tvojuCheaf:Pa majka mu stara jesam li se vratio na temu??? :? :?mortishaaa:elem, da se vratimo na temu 8)Cheaf:Sto se mene tice safe sex always on the first place.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne razumem.Ja samo nastavljam na ovu temu koja je i zapoceta.mortishaaa:pa ova recenica je uvod za tvojuCheaf:Pa majka mu stara jesam li se vratio na temu??? :? :?mortishaaa:elem, da se vratimo na temu 8)Cheaf:Sto se mene tice safe sex always on the first place.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cheaf:Ne razumem.Ja samo nastavljam na ovu temu koja je i zapoceta.mortishaaa:pa ova recenica je uvod za tvojuCheaf:Pa majka mu stara jesam li se vratio na temu??? :? :?mortishaaa:elem, da se vratimo na temu 8)Cheaf:Sto se mene tice safe sex always on the first place.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()