Safari

Ja nisam Bio na safariu... ja sam tako Ziveo :)
Ako krenes na to sto zoves Safari, i ako je to negde u Kalahariu, evo mog predloga za Neophodne stvari:

1. mnogo vode (bure od 200 litar... najmanje)
2.dobar 4x4 (blagu prednost dajem Landcruiser-u)
3, krevet (nesto na rasklapanje,da mozes na spavanje bez crowling instects :)
4.udobne stolice,.... vrrrrrlo udobne stolice (da mozes da se lepo namestis i blesis u sunset i sunrise, oko vatre, da pijuckas kafu i zevas u lavlju porodicu, nojeve kako se udvaraju, zifafe kako trepcu preeeedugim trepushkama, merkate kako se blesave.......)
5. Osobu sa kojom mozes da cutis pored vatre..... da cutis i gledas zvezde koje su nisko, nisko, nigde nisu iznad obrva kao u Africi, da slusas pucketanje tvrdog drveta i zvuke africke noci
........

ovo pod 5 je najvaznije :)
sve ostalo i ne mora :)
Di ti je:
6. Pamela Anderson
7. Mini bar
8. Žetoni za bus
9. Politikin zabavnik
10. Coca-cola
11.metla za pesak
12. grickalica za nokte
13. Merix

ajde dajte neke slike
;) ;) ;) ;)

Eve! :D

prviulov-1.jpg

Nisi cuo za safari Afrikom? Ides igras se sa lavovima tigrovima i tako to :D

Ja ti predlazem jedan safari po Amazoniji...Ja organizujem safari.

Ali ovde neces moci da se igras sa krokodilima i anakondama, oni ne vole da se igraju.

I moraces da pazis gde stajes...da te nesto ne ujede ili ne ubode...ovde je sve besno i otrovno..

Ali vredi doci...

По мени то је прилично досадна ствар............возиш се џипом по џомбама брзимом од 20км на сат и на високој температури и НАДАШ се да ћеш видети неку животињу.....а и те животиње нису заиста дивље пошто су навикле на хиљаде људи у џиповима који сваки дан туда пролазе.......

Мени се то не допада баш превише

Back