Садашњи режим забранио штампање "Таблоида"!

Nego, zagubila sam se u priči o Šaperu pa nikako da se vratim na temu. Evo ti sa sajta predsednika :

Vršilac dužnosti generalnog sekretara predsednika Republike je mr Vladimir Cvijan, magistar pravnih nauka.

Nadam se da je sad jasno da to nije Krstić i da ne praviš razliku između pojma savetnika i sekretara.
Evo ti ovde cela organizaciona šema pa ćeš ukapirati kad vidiš :
http://www.predsednik.yu/mwc/default.asp?c=102000&g=20060929182121&lng=lat&hs1=1

A sad se vratimo Tabloidu, ako ima još nešto da se kaže.
Krrstic i Saper nikad nisu bili sekretari ni predsednika Srbije, niti predsednika DS. Ne znam cemu ova prica ovog stvorenja. :grudvanje:
A sto se tabloida tice, da je zabranjeno stampano, sasvim logicno bilo bi zabranjeno i elektronsko izdanje.
Ovo lici na jedan momenat gde je neko pomenuo da je nakon 2000. zabranjena NAsa krmaca sto je notorna laz.

I sad da ne bi ispao glup ti bi da okrećeš priču na prozivanje tog lika u temi koja veze sa tim nema. Ako ti se priča o kampanji i o McCan Ericsconu mislim da si pre svega promašio forum a potom i temu ali svejedno ako je otvoriš ja ću prva doći pošto Šapera ne gotivim i argumentovano mogu svašta protiv njega da iznesem (na odgovarajućem mestu). z:hm:

pa ti si me pitao i sad izvrdavas odgovore jer blage veze nemas sa pricom i lupas ko maksim po trnju :lol:

ajde koje kosarkase je prodao u grckoj, koliko akcija ima u mcannericsonnu koliko se para slilo na racun njegove firme za proslu kampanju za koju kazes da nije radio :lol: koliko je platio za izvrsnu produkciju drugoj.... koliko je noci sedeo aj neka bude nedelja sa botom i jos dvojicom zbog nje.... sta se desilo kad su shvatili da je prva varijanta bila debilna i kad su se posvadjali a posle pomirili jer nije niko drugi bio voljan da im radi tu kampanju....
z:dm3:

Notorna laž je i da McCan Eriscon radi kampanje pa nikom ništa. Bitno da oni pišu :D

Sekretar je isto što i savetnik otprilike koliko je predsednik isto što i premijer ;)

zasto bota ne vodi svoju zenu nigde... ? kakav je skandal ispao zbog neshe i njega... ajde da vidim odgovore.... ajde i onaj sta je bilo sa oni mladicem koga su dovelu u urgentni sa sadistickim povredama po celom telu... ajde da te vidim kad sve znas?

pa ti si me pitao i sad izvrdavas odgovore jer blage veze nemas sa pricom i lupas ko maksim po trnju :lol:

ajde koje kosarkase je prodao u grckoj, koliko akcija ima u mcannericsonnu koliko se para slilo na racun njegove firme za proslu kampanju za koju kazes da nije radio :lol: koliko je platio za izvrsnu produkciju drugoj.... koliko je noci sedeo aj neka bude nedelja sa botom i jos dvojicom zbog nje.... sta se desilo kad su shvatili da je prva varijanta bila debilna i kad su se posvadjali a posle pomirili jer nije niko drugi bio voljan da im radi tu kampanju....
z:dm3:
Ajde prosvetli me, mene bas ovaj momenat interesuje.

Otvori temu pa možemo da pričamo :D
Koliko noći je Šaper sedeo ne znam ali koliko su drugi crkli od posla oko te kampanje znam jako dobro.

Inače rezultat rasprave ti je na nivou onog rezultata koji bih ja imala da krenem da se raspravljam o gravitaciji o kojoj pojma nemam sa nekim profesorom fizike. Priča je bila o tome ko je potpisao kampanju a ne ko se prećutno angažovao. A nije je potpisao ni Šaper ni McCan Ericscon ;)

I nisam pitao nego sam pitala :D

zasto bota ne vodi svoju zenu nigde... ? kakav je skandal ispao zbog neshe i njega... ajde da vidim odgovore.... ajde i onaj sta je bilo sa oni mladicem koga su dovelu u urgentni sa sadistickim povredama po celom telu... ajde da te vidim kad sve znas?

Zato što je nijedan normalan čovek ne bi nigde vodio jer ne zna da se ponaša z:D :sanke:
Te priče o njemu i ovom ne komentarišem jer mi inteligencija to ne dozvoljava z;)

Krrstic i Saper nikad nisu bili sekretari ni predsednika Srbije, niti predsednika DS. Ne znam cemu ova prica ovog stvorenja. :grudvanje:
A sto se tabloida tice, da je zabranjeno stampano, sasvim logicno bilo bi zabranjeno i elektronsko izdanje.
Ovo lici na jedan momenat gde je neko pomenuo da je nakon 2000. zabranjena NAsa krmaca sto je notorna laz.

pa sto se slika sa njim onda ako je niko i nista ia ko nista nije radio .... i to bas posle kampanj gde su maestralno pobedili.. :lol: i na prvoj strani ne blica samo vec svih dnevnih novina.a?

smetalo a? z:dm3:z:dm3:z:dm3:

340xda5.jpg
[/QUOTE]

Zato sto se cedomir drogira, a beba nosi cipele na stiklu. Zato sto je aligrudic u hulahopkama, a toma ima sestoro vanvracne dece.:sanke:

pa stos eslika sa njim onda ako je niko i nista .... i to bas u kampanji..i na prvoj strani ne blica samo vec svih dnevnih novina.a?

smetalo a? z:dm3:z:dm3:z:dm3:

340xda5.jpg
[/QUOTE]

Čovek mu je koliko ja kapiram i neki prijatelj i moralna podrška a pritom je i član GO DS-a i forsiraće ga mnogo više u narednoj godini pa pripremaju narod.

Tom logikom gledano - slika se i sa Dobricom Ćosićem pa ne tvrdimo da mu ovaj radi kampanju z:Dz:Dz:D

Zato što je nijedan normalan čovek ne bi nigde vodio jer ne zna da se ponaša z:D :sanke:
Te priče o njemu i ovom ne komentarišem jer mi inteligencija to ne dozvoljava z;)

o tvojoj inteligenciji si dovoljno pokazao samo da ti covek cita postove o cemu lazes .. o informisanosti takodje, o poznavanju politickih trijada i metonimija politicara pri izrazavanju stavova koji euklidovski nikako ne mogu da dopru do dna tvoje suzene politicke besvesti... takodje...

slika govori vise od hiljadu reci...ostajte zdravo politicki paceri neznalice i maliciozni intelektualci. zanimljiviji ste mnogo kad vredjate otvoreno.... :sanke:

340xda5.jpg
[/QUOTE]

Enchanted Original postavio Parsifal
@Enchanted, нешто си ми ти превише упозната са ситуацијом у ДС-у. Срђане, ти ли си?!

Човече, ДС нас је све снимио и завео у рубрику "силе мрака и хаоса". Уколико ме нема пар дана, онда знајте да у Забели у самици од 2 x 2 на табли исписујем бесконачне редове текста: "Никада више нећу говорити истину о овом режиму.
Никада више нећу..."

Možda i jesam :sanke: Mislite o tome ;)
Зашто користиш реч "можда" када је очигледно да јеси.

За оне који памте социјализам, очигледно је да је ДС пресликана копија Комунистичке Партије Србије, усмерене на идеју комунизма/интернационализма/европејства и са стратешски распоређеним одредима "свесних омладинки и омладинаца". Па и на овом форуму.

Зато мени закључавају теме "Чији су српски политичари", "Ружица Ђинђић на испраћају хрватског амбасадора" и банују ме. Када сам на једној теми написао истину да дрогирају жандармерију додајући им у флаширану воду супстанце које повећавају ниво адреналина у крви, 10 секунди после тога су ми искључили нет на један дан.

Човече ал сте ви одлепили. Вероватно имате готове спискове за хапшења и стрељање оних који не пристају на лоботомију.

Онда није ни чудо што су забранили штампање "Таблоида" како народ не видео којим криминалом и лоповлуком се баве.

А ову слику си ми данас са теме о усташама такође избрисали, како се не би виделo чиме се бави нацистичка омладина хрватске:
ustase-thompson-1.jpg

Nakon što smo apsolvirali da Krstić nije Tadićev sekretar kao što neki kažu u ovoj temi i da Naša krmača nije bila zabranjena kao što smo ovde mogli da pročitamo moraćemo da apsolviramo i da je kompletna tema bezveze postavljena i da je u pitanju čista izmišljotina forumaša koji na taj način očigledno leče neke komplekse.

Naime, Tabloid ne samo što nije formalno ukinut kao što su neki tvrdili na početku diskusije dok to nismo osporili već ne postoji ni neformalna zabrana da se ovaj list prodaje na kioscima. Iako ste brže bolje požurili da iskomentarišete da je dotični Cane Tadićev kriminalac (iako verovatno pojma nemate ni o jednom ni o drugom) i da to namerno radi moraću da vas razočaram. Tabloid se prodaje na apsolutno svim trafikama Future plus i to što ga drže i ulični prodavci ne znači da se prodaje ilegalno (ulični prodavci prodaju i Halo oglase pa nismo brže bolje zaključili da su zabranjeni na trafikama). Danas sam ga slučajno videla na jednoj od trafika Future plus (ugao Masarikove i Kneza Miloša) a potom sam prošetala i raspitala se u okolnim trafikama - verovali ili ne svi ga drže. Doduše nije na nekom naročito vidnom mestu (što list takvog kvaliteta i ne zaslužuje) ali se sasvim jasno vidi i stoji pored ostalih nedeljnika. Sliku mogu da vam dostavim ukoliko želite a možete i da prošetate do bilo koje trafike pa da proverite.

Telefonirala sam i gospođi koja radi u preduzeću Hachette Filipacchi (rade distribuciju časopisa na kioske) i rekla je da Tabloid nikada nije bio zabranjen već su pre nekog vremena bili bankrotirali i smanjili tiraž i da ih zato možda neko vreme nije bilo na nekim kioscima. Isto potvrđuju i u Tabloidu, ko ne veruje neka pozove pa pita.

Toliko o tome. Više sreće idući put. z:D
Kada naredni put odlučite da sastavite priču o navodnom medijskom mraku i kobajagi Tadićevoj diktaturi moraćete malo više da se potrudite da amaterizam ne bi došao do izražaja kao sada z:p

Back