Dimmu Borgir "Raabjørn Speiler Draugheimens Skodde" sa "For All Tid"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GRUJA:JEL SLUSHA NEKO OVDE DEEP PURPLE,RAINBOW, WHITESNAKE,PINK FLOYD...?
JAO STVARNO!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:child in time:ja, ja, ja morti, samo reci!!!!mortishaaa:KO IMA IRSKU MUZIKU??????????? :shock: :shock: :shock: :? :shock: :shock:
JA SAM vrlo stalozenamortishaaa:JAO STVARNO!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:child in time:ja, ja, ja morti, samo reci!!!!mortishaaa:KO IMA IRSKU MUZIKU??????????? :shock: :shock: :shock: :? :shock: :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AJDE MI DAJ GIVE ME GIVE ME GIVE ME.. DAJ!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
8)
NEGRUJA:JEL SLUSHA NEKO OVDE DEEP PURPLE,RAINBOW, WHITESNAKE,PINK FLOYD...?
mortishaaa:JA SAM vrlo stalozenamortishaaa:JAO STVARNO!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:child in time:ja, ja, ja morti, samo reci!!!!mortishaaa:KO IMA IRSKU MUZIKU??????????? :shock: :shock: :shock: :? :shock: :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8)
:wink:
pa dobro.. to sad..Keeper:mortishaaa:JA SAM vrlo stalozenamortishaaa:JAO STVARNO!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:child in time:ja, ja, ja morti, samo reci!!!!mortishaaa:KO IMA IRSKU MUZIKU??????????? :shock: :shock: :shock: :? :shock: :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8)
...... osim kad te ja oborim s nogu![]()
ops: :wink:
mortishaaa:pa dobro.. to sad..Keeper:mortishaaa:JA SAM vrlo stalozenamortishaaa:JAO STVARNO!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:child in time:ja, ja, ja morti, samo reci!!!!mortishaaa:KO IMA IRSKU MUZIKU??????????? :shock: :shock: :shock: :? :shock: :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8)
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
hehe..Keeper:mortishaaa:pa dobro.. to sad..Keeper:mortishaaa:JA SAM vrlo stalozenamortishaaa:JAO STVARNO!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:child in time:ja, ja, ja morti, samo reci!!!!mortishaaa:KO IMA IRSKU MUZIKU??????????? :shock: :shock: :shock: :? :shock: :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8)
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
ali onda i ti meni isto uradis ...ops:
c c c c
ops:
evo i ovu temu smo overili ovim stidljivim smajlijima![]()
JaMajche:Marley- Could You Be Loved
Jel si bio na koncertu Deep purple? Ili je to suvisno pitati? :wink:GRUJA:JEL SLUSHA NEKO OVDE DEEP PURPLE,RAINBOW, WHITESNAKE,PINK FLOYD...?
TO JE SUPER PESMA! SVAKA CAST NA IZBORU!LL:Gene Pitney & Marc Almond - Something gotten hold of my heart!