Sada svi vidimo da građani u EU nemaju izbora kada im država nešto odluči

nesko101

Elita
Poruka
20.856
Autorska
EU kakva je sada neće moći dugo da se održi.
Najbolji primer je današnja Austrija gde se vidi da niko ne može ući u tu državu a da ne ispoštuje sve ono što traže čak i lične živote stranaca koji ih posećuju ne prezaju da ugroze.
Jednostavno neki umni Srbi nekada rekoše da ćemo biti srećni što nismo u tu istu EU.
Ajde sada da vidimo predsednika Srbije kako priča da treba šiptarima da damo svetu Srpsku zemlju za ulazak u tu nacističu nemačku tvorevinu.
Mi Srbi smo ratovali protiv tih Austrijskih vrednosti i prvi Svetski rat se dogodio.Bio je i Drugi svetski rat zbog tih istih Nemaca.Evo sada ti isti Nemci prete Rusiji i treći Svetski rat je na pomolu.Uzdajmo se Srbi samo use i sopstveno kljuse druge nam nema.Naoružanje svi kupuju i verujte nije slučajno.

Pa vašam država hrvaska kada odluči da protera sve Srbe koji neće da prihvate katoličku veru normalno je da ti kao ustaša shataš da je bolje da slušaš jel nemaš izbora je li tako?

Tako je, i tebe kad pošalju na Kosovo da gineš za svetu srpsku zemlju nećeš imati izbora, ili gineš ili pred streljački vod, nema treće mogućnosti :per:

• Haha
Reactions: iig
Nitko nema nikakvog izbora kada država nešto odluči, to samo neki žive u zabludi i misle da imaju izbora :klap:

Правниче, научи се, држава не постоји, нема вољу, нема свест, није личност... а неко Лице мора бити именовано да нешто чини или не чини у име Државе !

Tako je, i tebe kad pošalju na Kosovo da gineš za svetu srpsku zemlju nećeš imati izbora, ili gineš ili pred streljački vod, nema treće mogućnosti :per:
Dakle prvo priznajete da ste uz nemce kao i 41-ve što ste bili.A Kosovo je okupirana Srpska teritorija i ja sam već sada na njoj i čekam da je oslobodim ustašo od vas koji sada obučavete šiptarske horde zla.

Правниче, научи се, држава не постоји, нема вољу, нема свест, није личност... а неко Лице мора бити именовано да нешто чини или не чини у име Државе !

Ooooo, postoji postoji, i te kako, postoji država i država te doslovno ubije ako joj se prohtje ;)

Dakle prvo priznajete da ste uz nemce kao i 41-ve što ste bili.A Kosovo je okupirana Srpska teritorija i ja sam već sada na njoj i čekam da je oslobodim ustašo od vas koji sada obučavete šiptarske horde zla.

Pa šta čekaš, oslobađaaaaj! :hahaha:

Ooooo, postoji postoji, i te kako, postoji država i država te doslovno ubije ako joj se prohtje ;)

Pa šta čekaš, oslobađaaaaj! :hahaha:
Pa prvo obučite ih da liče na nekakvu vojsku a ne kao kad ih pomlatismo kao u Račku oni ih mrtve presvukoše u seljake i nas prikazaše kao da smo ustaše iz Jasenovca.Još nas zbog toga i bombardovaše kao vi Srbe iz Srpske Krajine.

Back