Sada me ne dirajte - ovo je samo moje "vreme"!

Имам.

Између пола осам и осам увече.

Испружим се, пијем кафу и тад сам недодирљива.

Не гледам ништа, не слушам ништа, не говорим ништа.

Уживам.

- - - - - - - - - -

Сад нешто размишљам.

Да нам није овог нашег Уживача у тишини помрли бисмо од досаде.

Хвала ти!

Da li u toku dana imate neki period, neko vreme samo "za sebe" i kako ga koristite?
Dakle, ne redovna higijena ili odmor od radnog dana, nego knjige, časopisi, neki hobi?
Može to biti i sport ali i gledanje TV, nekog programa koji ne želite propustiti. Možda i forum?

meni nista ne smeta i uvek sam za ljude i drustvo
kad mi treba ja se organizujem za sebe

Da li u toku dana imate neki period, neko vreme samo "za sebe" i kako ga koristite?
Dakle, ne redovna higijena ili odmor od radnog dana, nego knjige, časopisi, neki hobi?
Može to biti i sport ali i gledanje TV, nekog programa koji ne želite propustiti. Možda i forum?

Da,skoro svakog dana imam taj period od nekih 15-tak minuta.Priroda tog mesta je takva da me stvarno niko ne uznemirava :hahaha:
Koristim ga tako sto sednem,stojeci jos uvek nisam uspeo :lol:
tad obavezno zapalim cigaru i razmisljam o zivotu.Najvece ideje su mi se izrodile bas na tom mestu:whistling:

Da,skoro svakog dana imam taj period od nekih 15-tak minuta.Priroda tog mesta je takva da me stvarno niko ne uznemirava :hahaha:
Koristim ga tako sto sednem,stojeci jos uvek nisam uspeo :lol:
tad obavezno zapalim cigaru i razmisljam o zivotu.Najvece ideje su mi se izrodile bas na tom mestu:whistling:

Ти то о престолу :zper:

Back