EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Pitaju...ali ne racunam,ono sto je rutina i svakodnevnica..
- - - - - - - - - -
peti dan ume da bude svaki dan...sta ces ondak..
![]()
Pa neću silaziti, nemam izbora

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaju...ali ne racunam,ono sto je rutina i svakodnevnica..
- - - - - - - - - -
peti dan ume da bude svaki dan...sta ces ondak..
![]()
Moj muz takodje. Al' ste lencuge.![]()
Smara me to zvrjanje po prodavnicama, pijacama...i kad idem, idem na ustaljena mesta, udjem, nadjem sta mi treba, platim, gotovo.![]()
Setam sama pored jezera, zapravo sa psima, i volim da vozim bicikl, to mi je bas uzivancija.
Pa neću silaziti, nemam izbora![]()
presjece te srcka
bas sam se prisjetio jedne takve epizode od 11 navece do 11 ujutro, iznio sam je vani ujutro na ramenu ko drvosjeca))
al prezivjelo se, a i bilo se mlado![]()
Da li u toku dana imate neki period, neko vreme samo "za sebe" i kako ga koristite?
Dakle, ne redovna higijena ili odmor od radnog dana, nego knjige, časopisi, neki hobi?
Može to biti i sport ali i gledanje TV, nekog programa koji ne želite propustiti. Možda i forum?
trip nesigurnostiDa li u toku dana imate neki period, neko vreme samo "za sebe" i kako ga koristite?
Dakle, ne redovna higijena ili odmor od radnog dana, nego knjige, časopisi, neki hobi?
Može to biti i sport ali i gledanje TV, nekog programa koji ne želite propustiti. Možda i forum?
Da li u toku dana imate neki period, neko vreme samo "za sebe" i kako ga koristite?
Da,skoro svakog dana imam taj period od nekih 15-tak minuta.Priroda tog mesta je takva da me stvarno niko ne uznemirava
Koristim ga tako sto sednem,stojeci jos uvek nisam uspeo
tad obavezno zapalim cigaru i razmisljam o zivotu.Najvece ideje su mi se izrodile bas na tom mestu![]()
Moze se i tako nazvati![]()
То је једино право име кад помислиш да краљеви целог живота само то раде![]()