САД захтевају остатке обореног авиона Ф-117!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.politika.co.yu/pogledi/Miroslav-Lazanski/SHTA-CE-BITI-S-NAMA.sr.html

Одломак из колумне Мирослава Лазанског објављене у данашњој Политци:

„Баш сада у марту, уочи годишњице НАТО бомбардовања Југославије, Музеј ваздухопловства у Сурчину добио је ултимативни захтев Америке да се сви остаци обореног „невидљивог” авиона Ф-117, који су годинама изложени у том музеју, сада лепо спакују и бесплатно пошаљу у САД. Без икакве новчане надокнаде! Па шта? Узели нам Космет из састава државе без одштете, а неће њихов Ф-117 из музеја?”

Радио Београд 202 данас у 14 часова почиње кампању против враћања ових остатака.
Не треба им то никада вратити, нека виде како изгледа кад се срамоти и понижава једна нација, као што они то нама раде свакодневно.

Нек остане у Београдском музеју пример њихове срамоте и глупости :mrgreen:

http://www.politika.co.yu/pogledi/Miroslav-Lazanski/SHTA-CE-BITI-S-NAMA.sr.html

Одломак из колумне Мирослава Лазанског објављене у данашњој Политци:

„Баш сада у марту, уочи годишњице НАТО бомбардовања Југославије, Музеј ваздухопловства у Сурчину добио је ултимативни захтев Америке да се сви остаци обореног „невидљивог” авиона Ф-117, који су годинама изложени у том музеју, сада лепо спакују и бесплатно пошаљу у САД. Без икакве новчане надокнаде! Па шта? Узели нам Космет из састава државе без одштете, а неће њихов Ф-117 из музеја?”

Радио Београд 202 данас у 14 часова почиње кампању против враћања ових остатака.
Да им вратимо и једну са обогаћеним уранијумом..ИЦБМ

pa ja mislim da je to u muzeju cista olupina a ona elektronika i oni ključni delovi koji su ostali čitavi to je u rusiji, ako se nevaram takva je bila priča...
u svakom slučaju slažem se sa igorom evo im qurac:lol:

Rusi ce se jako ovajditi elektronikom iz 1983.....kad bolje razmislim, to je za njih u stvari jos uvek nedostizna tehnologija :rotf::rotf::rotf::rotf:

Ja sam za to da sliku ostataka oborenog F-117 stavimo pored orlova i na našu zastavu pa nek im se takva vijori pred OUN na sred Ist Rivera!!!
Naravno, nema diskusije oko slanja olupine!!! Evo im **** i neka *****!!!

Usput, jel oće možda i da im vratimo sve fotose i filmove???:lol:
f117nov.JPG

A kako će da ga vrate ako je nevidljiv? :)

Valjda ameri kontaju da moramo da ga osposobimo, tj. popravimo, pošaljemoim ga i platimo "dangubu" što smo ga uopšte i zadržavali svih ovih godina!!!:rotf::rotf::rotf::rotf:

Najprije neka dođu njihovi stručnjaci i nek prvo pokupe sav onaj osiromašeni uranijum sa juga Srbije!!! I TO JE NJIHOVO VLASNIŠTVO!!! Kakvi su to imbecili!!!:rotf::rotf::rotf::rotf:
Kako smo milijardu dolara američkih poreskih obveznika pretvorili u hrpu smeća:
f-117-dcp01494.jpg

f-117-dcp01508.jpg

f-117-dcp01501.jpg

f-117-nn3.jpg

f-117-dcp01496.jpg

Ја мислим да ће преДСедник да врати то ,још уз извињење...

Hehe bas sam to rteo da napisem. Ima licno na ledjima da ga utovari u avion i da poljubi usa ambadaroda u ruku i Bushu da posalje takvo dupelizacko pismo da ce onaj da ovlazi od srece.

A mi cemo reci... izivnite, nismo znali da je nevidljiv :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back