SAD: Učiteljice drogirale i silovale đake

Poslednja izmena:
Na desetine učiteljica i nastavnica u osnovnim školama u SAD osuđene su zbog silovanja maloletnih učenika kojima su predavale.

Kristina Mekalum
Jedan od najdrastičnijih slučajeva zabeležen je u Masačusetsu. Bivša učiteljica Kristina Mekalum osuđena je na dve godine i pet meseci zatvora, kao i na deset godina zabrane rada zbog silovanja i drogiranja 13-godišnjeg učenika.

Mekalumova (29) je uhapšena u januaru 2009. godine i osuđena je zato što je silovala dečaka čak 300 puta gotovo dve godine.

Prvi seks sa 13-godišnjim dečakom ona je imala u februaru 2006. godine, koristeći alkohol i marihuanu da bi ga ubedila. Njihova seksualna veza završena je gotovo dve godine kasnije, kada je dečak, tada star 15 godina, počeo da se interesuje za devojčice svojih godina.

U jednoj izjavi otac dečaka nazvao je učiteljicu “pravim predatorom i monstrumom”, koja mu je uništila život.

- Dovodili ste moja dva sina u smrtonosni rizik toliko mnogo puta, a ja to nisam znao, drogirali ste ih i opijali bez trunke obzira prema njihovom zdravlju, samo da biste ispunili svoje sebične potrebe - rekao je otac.

Nikol Žak
U Pensilvaniji Nikol Žak (25), bivša učiteljica Hrišćanske škole, uhapšena je prošle nedelje nakon što je, navodno, imala intimne odnose sa 15-godišnjim učenikom.

Dečak je policiji rekao da je seks upražnjavao sa učiteljicom nekoliko puta u njenom stanu.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/315168/SAD-Uciteljice-drogirale-i-silovale-djake

:eek:

u tekstu se nigde ne spominje silovanje

ee kako ja nisam imao ovakvu uciteljicu da iskoristi moju mladost, neiskustvo i neznanje

Christine-McCallum.png

imaš i pravoslavne trtitelje još ih oslobadjamo pa nek je sto puta vaskrs danas...
ali kad neko poput tebe baljezga o nečemu o čemu nem pojma onda baljezga za medalju - ja se divim mocima koji su prijavili pravoslavnog trtitelja koji se isto cerekao na sudu kada je sve bilo izvesno kako će se završiti ali u prvo vreme je samo kašljucao i borio se za vazduh.

Kada ti se desi nasilni seksualni akt onda ne smeš zbog okoline da prozboriš treba tu više hrbrosti nego što osoba poput tebe može da zamisli, ije bitno da li je žensko ili muško.
Traume ostaju i niko ne zna kako će se traume ispoljiti - da li će biti potisnute ili će se žudeti za osvetom...

ajde navedi pojave masovne seksualne zloupotrebe dečaka od strane pravoslavnih kaludjera i popova...nemaš...ali kao i svaka zatucana komunjra stavljaš znak jednakosti izmedju istoka i zapada,pravoslavlja i katolika,četnika i ustaša.........:rtfm:

ajde navedi pojave masovne seksualne zloupotrebe dečaka od strane pravoslavnih kaludjera i popova...nemaš...ali kao i svaka zatucana komunjra stavljaš znak jednakosti izmedju istoka i zapada,pravoslavlja i katolika,četnika i ustaša.........:rtfm:

1. otac ilarion
2. pahomije

Nije reč ni dal je masovno ni dal je jedinačno, samo dal je češće ili redje i kako se posle tretira

ako ćemo po tvojoj ćurećoj logici onda SPC 100% štiti pedofile li zato ume da priča o maestralnom organu koji ne služi za fekalije
otac ilarion službuje u Hrvatskoj a i tamo imao incident, a Pahomije dobio političku zaštitu, najurio svedoke, dobio čin

E sad ti nama napiši koliko ima srpskih pravoslavaca a koliko katolika pošto oni ne idu po državnim granicama nego prema učenju.
Znači to što ima 30 slučajeva od 300.000 sveštenika je masovnije nego 2 zvanična slučaja a broj popova ni približan...

Poslednja izmena:
7517accbe989f5653f05c809d7a873ee.jpg

Da vas podsetim, ovako izgleda neko sa 13 godina
a ispred njega je beba ali njegova :D

svi su bili u izveštačenom šoku otkud trinaestogodišnjaku sperma
ali zato malo ko osudjuje ovaj pedofilski seks na ovoj temi... čak vam i drago...

Polgedajte kako izgleda dete od 13 godina i vi dozvoljavate da bude drogirano i golo pred bolesnom ženom?

Back