сад сам се сетила...

gost 124731

Legenda
Poruka
63.526
...оно касам једном била с пичвајзом на кафи па ми је укро торбу, па сам тражила ту тему јер сам тај догађај наравно описала у то време на форуму,
па на крају био и предлог за тему од лудопилеглођекоску - дакле, најбизарнији дејт на коме сте били?

мени међу бизарније спада први дејт икада са првим момком, касам била осми разред
пито ме је л оћу с њим у петак у град и ја отишла и ми седели у кафићу два сата и ништа нисмо проговорили
буквално ништа

апдејтоваћу вас са другима кад се присетим.

uh teško mi da se prisećam, ali pade mi sad jedan na pamet..

drugi dejt sa nekim tipom, odlazimo na neku žurku.. vodi me on kroz masu i govori mi kako samo mora prvo nešto da obavi.. odlazimo do neke dve klinke i on mrtav hladan kaže jednoj od njih dve, usput pokazujući na mene "ovo je moja nova devojka".. gledaju nas ove dve, gledam ja njih.. sve tri neki wtf izraz na licu.. on me uhvati za ruku i kao "ajmo".. pitam ga ja šta to bi.. kaže on "ma ništa, to mi je bila devojka, ovako mi bilo najlakše da je otkačim"..

ја не знам што се ова моја тема игнорише је л то зато што је боља од свих :мистергрин:

шта сви као излазите с неким нормалним особама ништа неки луђаци и слично

...оно касам једном била с пичвајзом на кафи па ми је укро торбу, па сам тражила ту тему јер сам тај догађај наравно описала у то време на форуму,
па на крају био и предлог за тему од лудопилеглођекоску - дакле, најбизарнији дејт на коме сте били?

мени међу бизарније спада први дејт икада са првим момком, касам била осми разред
пито ме је л оћу с њим у петак у град и ја отишла и ми седели у кафићу два сата и ништа нисмо проговорили
буквално ништа

апдејтоваћу вас са другима кад се присетим.

pa kako sam ja ovo propustio. meni najbizarniji dejt kasam savato jednu ribetinu i sine ona ode u klonju a ja joj zapalim torbu.

Back