Tom Riddle Elita Poruka 19.553 08.02.2023. u 19:05 - SAD oborile kineski špijunski balon #126 bas kao: HEHE, CEKAJ SAMO, KO SE POSLEDNJI SMEJE, NAJSLADJE SE SMEJE CAJNIZI SU SE PRERACUNALI Kliknite za proširenje... Ne gotivim čajnize, i opored svih para nemaju taj pobednički momernat ali su izblamirali prvu svetsku silu. Jebenim balonom.
bas kao: HEHE, CEKAJ SAMO, KO SE POSLEDNJI SMEJE, NAJSLADJE SE SMEJE CAJNIZI SU SE PRERACUNALI Kliknite za proširenje... Ne gotivim čajnize, i opored svih para nemaju taj pobednički momernat ali su izblamirali prvu svetsku silu. Jebenim balonom.
B bas kao Buduća legenda Poruka 49.012 08.02.2023. u 19:07 - SAD oborile kineski špijunski balon #127 Pacho Herrera: Ne gotivim čajnize, i opored svih para nemaju taj pobednički momernat ali su izblamirali prvu svetsku silu. Jebenim balonom. Kliknite za proširenje... To smo im namerno dozvolili, tj. bajden - izdajnik
Pacho Herrera: Ne gotivim čajnize, i opored svih para nemaju taj pobednički momernat ali su izblamirali prvu svetsku silu. Jebenim balonom. Kliknite za proširenje... To smo im namerno dozvolili, tj. bajden - izdajnik
Tom Riddle Elita Poruka 19.553 08.02.2023. u 19:08 - SAD oborile kineski špijunski balon #128 bas kao: To smo im namerno dozvolili, tj. bajden Kliknite za proširenje... To su onda igre koje meni nisu poznate.
bas kao: To smo im namerno dozvolili, tj. bajden Kliknite za proširenje... To su onda igre koje meni nisu poznate.
B bas kao Buduća legenda Poruka 49.012 08.02.2023. u 19:10 - SAD oborile kineski špijunski balon #129 Pacho Herrera: To su onda igre koje meni nisu poznate. Kliknite za proširenje... kada im spakujemo korunu 2023 u balon, videce sa kim su se zayebavali... pa neka ga gadjaju, kao mi, bolje da ga promase
Pacho Herrera: To su onda igre koje meni nisu poznate. Kliknite za proširenje... kada im spakujemo korunu 2023 u balon, videce sa kim su se zayebavali... pa neka ga gadjaju, kao mi, bolje da ga promase
Bojan_BRT Buduća legenda Poruka 29.325 10.02.2023. u 20:56 - SAD oborile kineski špijunski balon #130 https://www.blic.rs/vesti/svet/dram...anci-oborili-jos-jedan-leteci-objekat/xgyzt75
Владан Buduća legenda Poruka 37.700 18.02.2023. u 06:12 - SAD oborile kineski špijunski balon #131 Како пише Информер,њихов новинар, пуних 12 сати је пратио балон, а онда је схватио, да му се птица покакила на шофер шајбну.
Како пише Информер,њихов новинар, пуних 12 сати је пратио балон, а онда је схватио, да му се птица покакила на шофер шајбну.