"sad NAPOljE!" mirjanu karanović taksista izbacio iz vozila

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.304
MIRJANA Karanović doživela je veliku neprijatnost kada ju je vozač taksija izbacio iz automobila.

Glumica je danas objavila i fotografiju čoveka koji joj se, nakon vožnje koju je naplatio, besno obratio:

- Aj sad napolje.

Mirjana je uz fotografiju čoveka napisala šta se tačno desilo:

- Kad sam stigla, skinem slušalice sa ušiju, platim. On uzme novac, pa mi kaže:"Aj sad napolje". Bolje biti pijan nego star. LJut, ljut i star. Kao u pesmi - napisala je glumica.

1687026581350.png

Dal je ne voli u globalu ili se naljutio što je imala slušalice i nije htela da se upusti u razgovor?

MIRJANA Karanović doživela je veliku neprijatnost kada ju je vozač taksija izbacio iz automobila.

Glumica je danas objavila i fotografiju čoveka koji joj se, nakon vožnje koju je naplatio, besno obratio:

- Aj sad napolje.

Mirjana je uz fotografiju čoveka napisala šta se tačno desilo:

- Kad sam stigla, skinem slušalice sa ušiju, platim. On uzme novac, pa mi kaže:"Aj sad napolje". Bolje biti pijan nego star. LJut, ljut i star. Kao u pesmi - napisala je glumica.

Pogledajte prilog 1362191

Dal je ne voli u globalu ili se naljutio što je imala slušalice i nije htela da se upusti u razgovor?
Nije mozda bio pijan.Mnoge je zabolelo to sto je izjavila da nece da igra neku ulogu sa Lecicem,posto je bila neka hajka na njega zbog silovanja,neke osobe.medjutim kako sam video kasnije da to uopste nije bilo istina.Imala je ona neke ispade u javnosti,koje nije morala bas tako da objavi.Ako cemo o njenom ponasanju,poznato je da ona uveliko podrzava LGBP,pa je i zato narod kivan na nju.

Nije mozda bio pijan.Mnoge je zabolelo to sto je izjavila da nece da igra neku ulogu sa Lecicem,posto je bila neka hajka na njega zbog silovanja,neke osobe.medjutim kako sam video kasnije da to uopste nije bilo istina.Imala je ona neke ispade u javnosti,koje nije morala bas tako da objavi.Ako cemo o njenom ponasanju,poznato je da ona uveliko podrzava LGBP,pa je i zato narod kivan na nju.
I dalje je on papak. Može da je mrzi, može da se ljuti na nju zbog nečega ali onda imaš odlučnost, ponos i odluku i odbiješ da je voziš. On se prokurčio kad je uzeo neku siću :)

I dalje je on papak. Može da je mrzi, može da se ljuti na nju zbog nečega ali onda imaš odlučnost, ponos i odluku i odbiješ da je voziš. On se prokurčio kad je uzeo neku siću :)
Nisam ni rekao da je on dobar i da je dobro reagovao,ali je podigla prasinu u narodu,to sa Lecicem i sa LGBP.Narod se brzo uzvrpoljei kada su javne licnosti u pitanju.Mozda on nju nije odmah ni poznao,mozda su ga samo iziritirale te slusalice,sto njega ne bi trebalo to da interesuje,ali kada je uvideo ko je,onda je reagovao.Ko ce znati sta je tu tacno bilo.

mislim da je propagirala i nesto politicki protiv uloge srpskog naroda u ovim najnovijim balkanskim ratovima.
Za mene je negativna i nepozeljna u srpskoj filmskoj umetnosti.............cisto radi politike.

Po meni, ja, kao najinteligentniji aktivan forumas viseslojnom detaljnom analizom iz prilozenog - misljenja sam da je taksista neinteligentan.

Neinteligentno ponasanje u poslu je nedopostivo, njemu je taksiranje posao dakle bahati se - zakljucak, los bizmis. Mozemo da zatvorimo temu odgovorio sam.

Znamo kakvi su Bg taksisti :mrgreen:

Back