Sad leteci tanjir nad Crvenim trgom !

Istine ima poprilicno,prema mom misljenju.Lici na onaj slucaj u engleskoj pre 13 godina,na prolece,ako se ne varam.Taj ,,trougao,, je preleteo preko dve najvaznije vazduhoplovne baze tamo,a videlo ga na stotine ljudi,u sta se ne treba sumnjati.Izgovor za taj slucaj je bio svemirski otpad z;) .Mogu da mislim sta ce sad izmislit z:hm:

E za taj dogadjaj je utvrdjeno da nije nista zemaljsko,uvidjaj je vrsio covjek iz RAF-a zaduzen za te stvari.Radio je dugo na tome da bi na kraju utvrdio da je u pitanju vanzemaljski brod(i nikom nista),bilo na exploreru.Sve pricao taj covjek,koji i dalje radi u RAF-u na tim stvarima.

Zamisli zvanican komentar u ovom stilu---Nije nam jasno o kakvoj anomaliji se radi.
Takvom izjavom se stvara panika u narodu.
Za par dana sve se zaboravi i nema nikakvih problema.Idemo dalje do sledeceg NLO-a.

Ma znam to, upravu si, ali ipak ako je ovo cudo videlo vise ljudi trebalo bi da bude bar neko objasnjenje, pa neka i slazu, neka kazu da je "igra svetla" kao obicno, ili "leteci meteorolosko balon koji su isprobavali" bar nesto. Ovako kada cute su ipak sumnjiviji.... z:dm3:

Ma znam to, upravu si, ali ipak ako je ovo cudo videlo vise ljudi trebalo bi da bude bar neko objasnjenje, pa neka i slazu, neka kazu da je "igra svetla" kao obicno, ili "leteci meteorolosko balon koji su isprobavali" bar nesto. Ovako kada cute su ipak sumnjiviji.... z:dm3:

Paa.. sam naziv NLO daje objasnjenje.Drugacijim objasnjenjem, ionako ne bi bili
zadovoljni, jer ljudi su nepoverljivi.

Opet Moskva, pa zasto vise ne lebde malo nad mojim gradom da ih ja uslikam.
Neko se poigrava. Ako je to UFO onda kako dobijaju svetla? Nije im Tesla dao semu.
Kako oni dobijaju i iz cega svetlost na brodu?
Moracu da ih pitam jednom.
A za ovaj film necu nista da tvrdim jer ne znam sta da kazem, i moze i ne mora biti UFO.

Back