...sad glupa tema, ali me muchi...:)

...kad nekome obetjash pa ne ispunish el nisi tako u mogutjnosti, ili kad nishta ne obetjavash, pa ne morash ni da ispunjavash...?
...obetjash el chvrsto verujesh da mozzesh, pa razocharash, razocharash i sebe kad ne uspesh, ili obetjash da bi dosho do cilja...?
...ne obetjavash el netjesh da budesh lazzov, znash svoje mogutjnosti ili zato shto nemash hrabrosti da obetjash...?
...shta je gore, a shta dole...?:cmok2:

kako god okrenes d0pe ti pozadi

povodom toga...ne obecajem nista :rumenko:

...kad nekome obetjash pa ne ispunish el nisi tako u mogutjnosti, ili kad nishta ne obetjavash, pa ne morash ni da ispunjavash...?
...obetjash el chvrsto verujesh da mozzesh, pa razocharash, razocharash i sebe kad ne uspesh, ili obetjash da bi dosho do cilja...?
...ne obetjavash el netjesh da budesh lazzov, znash svoje mogutjnosti ili zato shto nemash hrabrosti da obetjash...?
...shta je gore, a shta dole...?:cmok2:
Aj da prevedem,pa da i ja odgovorim
Kada obecas nesto-ispuni to,u suprotnom ne obecavaj!
"Ispeci pa reci"
Trebas obecavati ljudima....biti dakle od koristi...pomagati itd.
Obecam da bih ucinila nekom nesto-dobro da bih pomogla a kada pomognem ja sam srecna-to je moj cilj,ta osoba je srecna i to je moj cilj
Ne obecavam sto ne mogu da ispunim,pa neka ta osoba misli sta god hoce!
Eto

Aj ponovo ali na srpskom napisi...znaci srpska slova...kako govoris tako pises :)
Moze sa sh ch ,ali tj kao c...ili neki drugi fazoni....izgubih se...

...kad nekome obećaš pa ne ispuniš el nisi tako u mogućnosti, ili kad ništa ne obećavaš, pa ne moraš ni da ispunjavaš...?
...obećaš el čvrsto veruješ da možeš, pa razočaraš, razočaraš i sebe kad ne uspeš, ili obećaš da bi došo do cilja...?
...ne obećavaš el nećeš da budeš lažov, znaš svoje mogućnosti ili zato što nemaš hrabrosti da obećaš...?
...šta je gore, a šta dole...?
...evo...ČrumenkoČ
...:rumenko:...

Back