SAD: Dnevno se ubiju 22 američka veterana

Jasno,i covek bi stekao utisak da govoris iz pozicije kapitaliste i ocuvanja nekog bogzna profita.
Ipak,rec je o poziciji zapadnog malogradjanina koji se utapa u konzumerskom aktivizmu i takozvanom "standardu" koji btw lagano izmice pod nogama...

Нема потребе за профитом, мене финансирају грантови а не пијаца.

Не, мени је једноставно кул да гину и да их што мање има.

Другари са пијаце, причаћете ми неки други пут како сте вешто побили читаве америчке армије и добили косовски рат, са посебним освртом на пролетерску револуцију, расистичке тенденције код регрутације на Западу, и све остало што вас тишти.

Сад је прошло пола пет, и ја одох на сквош. Toodles!

Другари са пијаце, причаћете ми неки други пут како сте вешто побили читаве америчке армије и добили косовски рат, са посебним освртом на пролетерску револуцију, расистичке тенденције код регрутације на Западу, и све остало што вас тишти.

Zaboravio si pozdrav tvoje drugarice jute - LOL

Постоји та опција, регрутована, психички нестабилна сиротиња.
А имате и оне опције, са оним случајем ветерана масовног убице, снајперисте, чија је књига бестселер у Америци.
Аминовано у тиражу од 200 милиона примерака на пример, што нам говори о систему.
Додуше, неко га је просвирао на стрелишту, снајперисту, чист случај освете. Рат је прљава игра, па су све могуће опције отворене..

Ides ti pred lokalnu trgovinu da sjedis na praznoj gajbi i da pijes pivo sa lokalnim pijancima ! :rotf:

Наравно, претварају се да су живи ових четрдесет година од вијетнамског рата како не би дали кључну психолошку превагу Хо Ши Мину. То си одлично приметио.

Могуће је да су и оне десетине хиљада погинулих у налетима ВЈ на аеродроме у Тирани и Тузли међу тим тобожњим самоубицама.

I cinizam i sujeta su gadne bolesti. Kad im je svima pokretač frustracija, to obično tako ide.

zivci i mozak im stradaju od tableta i droga koje im daju...kljukaju ih drogama protiv sna,straha i da im da nadljudsku snagu....uzimaju ta sranja mesecima,naravno da to poste utice na mentalni sklop i nervni sistem,zato se i ubijaju.....telo im i dalje trazi tu drogo,a oni nisu svesni da su narkomani na tim hemijskim tabletama,te ih ni ne uzimaju,i zato tonu sve vise i vise
razlog,zasto se njihovi vojnici ubijaju,mnogo mnogo vise nego drugi,lezi upravo u tim specijalnim drogama za snagu i nesanicu koje uzimaju....to su pokupili foru od nemaca iz 2.s.r ali su ovi uvideli jos tada da je to opasno i nisu vise davali vojsci,dok ove ocigledno boli uvo za vojnike,samo da zavrse posao

Надљудску снагу :D

da,recimo mogu da nose tezak mitraljez dosta dugo,a da ne osete umor ili bolove u misicama ruku...tako te stvari,bivaju mnogo jaci,nego sto su inace,valjda im iskljuci receptore za bol,sta znam,....desava se i da kad budu ranjeni,nastave da trce ili se bore,nesvesni da su negde pogodjeni (neko krace vreme,naravno)

Спид су користили у Вермахту, значи амфетамине... није надљудска снага, не постанеш супермен, али мало живнеш ако већ три дана ниси спавао него се бориш у неком паклу на источном фронту.

Читао сам да је спид био стандардна опрема у пакетима за прву помоћ који су носили, рецимо, алпинисти све до шездесетих, седамдесетих. Да ти толико енергије да можеш - можда - да се извучеш из неке врло тешке ситуације... али ако не успеш, бићеш још дупло изнуренији. Зато су и престали, а чисто сумњам да и данас било која озбиљна војска масовно дели амфетамин војницима. Можда они неки суманути црнци по Африци, тако неко.

Спид су користили у Вермахту, значи амфетамине... није надљудска снага, не постанеш супермен, али мало живнеш ако већ три дана ниси спавао него се бориш у неком паклу на источном фронту.

Читао сам да је спид био стандардна опрема у пакетима за прву помоћ који су носили, рецимо, алпинисти све до шездесетих, седамдесетих. Да ти толико енергије да можеш - можда - да се извучеш из неке врло тешке ситуације... али ако не успеш, бићеш још дупло изнуренији. Зато су и престали, а чисто сумњам да и данас било која озбиљна војска масовно дели амфетамин војницима. Можда они неки суманути црнци по Африци, тако неко.

to sam pisao u onom postu,da je vermaht delio ali da se sa tim stalo,jer su videli da je sranje....dele bre,kako ne....recimo hrvati su dobijali,svesno ili ne,neznam....a ameri imaju verovatno nesto mnogo sufisticiranije,sto mnogo zesce hebe u mozak..jer kako objasniti sve te sindrome koje vuku iz ratova

Back