- Poruka
- 16.723
Gastrabajter,ali PRVI talas![]()
Ma potreban im je k'o cir na dupetu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gastrabajter,ali PRVI talas![]()
Jasno,i covek bi stekao utisak da govoris iz pozicije kapitaliste i ocuvanja nekog bogzna profita.
Ipak,rec je o poziciji zapadnog malogradjanina koji se utapa u konzumerskom aktivizmu i takozvanom "standardu" koji btw lagano izmice pod nogama...
Другари са пијаце, причаћете ми неки други пут како сте вешто побили читаве америчке армије и добили косовски рат, са посебним освртом на пролетерску револуцију, расистичке тенденције код регрутације на Западу, и све остало што вас тишти.
Сад је прошло пола пет, и ја одох на сквош. Toodles!
Ides ti pred lokalnu trgovinu da sjedis na praznoj gajbi i da pijes pivo sa lokalnim pijancima !Другари са пијаце, причаћете ми неки други пут како сте вешто побили читаве америчке армије и добили косовски рат, са посебним освртом на пролетерску револуцију, расистичке тенденције код регрутације на Западу, и све остало што вас тишти.
Сад је прошло пола пет, и ја одох на сквош. Toodles!
Ovo sam i ja ispratio. Jedva čekam 2059. godinu, ako pre toga ne saznam pouzdano, šta se sve izdešavalo nad našim nebom. Bilo bi to zaista interesantno, ako doživim te godine.
Ma potreban im je k'o cir na dupetu..
Наравно, претварају се да су живи ових четрдесет година од вијетнамског рата како не би дали кључну психолошку превагу Хо Ши Мину. То си одлично приметио.
Могуће је да су и оне десетине хиљада погинулих у налетима ВЈ на аеродроме у Тирани и Тузли међу тим тобожњим самоубицама.
Надљудску снагу![]()
Спид су користили у Вермахту, значи амфетамине... није надљудска снага, не постанеш супермен, али мало живнеш ако већ три дана ниси спавао него се бориш у неком паклу на источном фронту.
Читао сам да је спид био стандардна опрема у пакетима за прву помоћ који су носили, рецимо, алпинисти све до шездесетих, седамдесетих. Да ти толико енергије да можеш - можда - да се извучеш из неке врло тешке ситуације... али ако не успеш, бићеш још дупло изнуренији. Зато су и престали, а чисто сумњам да и данас било која озбиљна војска масовно дели амфетамин војницима. Можда они неки суманути црнци по Африци, тако неко.