SAD:100 000američke dece prodano u seksualno roblje

Ovako je, otprilike, zvučala jedna moja profesorica koja je studenta koji je dolazio obučen u nekom (tada heavy metal) fazonu ogorčeno prozivala da je narkoman i kriminalac:mrgreen: Dečko se ošišao i "upristojio" da bi joj mogao izaći na oči (a i da konačno položi taj hebeni predmet) Njoj je sve što nije izgledalo po kalupu njenih shvatanja predstavljalo potencijalnu opasnost.
Elem, kakve sad veze imaju kola, big mek, miki maus ili američki način života(san) sa srpskom decom i njihovim problemima?

Ја незнам где ти живиш али већини Српске деце се сервирају само западне вредности.
Амерички филмови,музика,разне друштвене мреже.....су на свим медијима.Српска деца сваки дан гледају њихове Америчке идоле како пију,дрогорају се туку,краду,убијају,возе скупе аутомобиле,заводе ред на кугли земаљској......
Онда кад се нешто деси код нас,сви се као нешто ишчуђавају....па био је добро дете...
Колико су друге културе заступљене у нашем грађанском друштвеном систему?
Додуше,ако сматраш да је цео свет само на западу,онда извини џаба сам куцао...

Ја незнам где ти живиш али већини Српске деце се сервирају само западне вредности.
Амерички филмови,музика,разне друштвене мреже.....су на свим медијима.Српска деца сваки дан гледају њихове Америчке идоле како пију,дрогорају се туку,краду,убијају,возе скупе аутомобиле,заводе ред на кугли земаљској......
Онда кад се нешто деси код нас,сви се као нешто ишчуђавају....па био је добро дете...
Колико су друге културе заступљене у нашем грађанском друштвеном систему?
Додуше,ако сматраш да је цео свет само на западу,онда извини џаба сам куцао...

Nisi džaba kucao:mrgreen: razumela sam ja šta si hteo reći., ali mislim da nije sve tako crno-belo....I u vreme mog detinjstva nuđene su te "zapadne vrednosti" ...nemoj da ja sad krenem džaba da kucam. Ne želim se raspravljati niti smatram da je "ceo svet samo na zapadu" jer već zvučiš kao Teodosije a u tom slučaju razgovor ovde završava....Pa u kojoj ti civilizaciji i kulturi živiš? Naravno da je veći uticaj zapada nego, recimo Tajlanda....ah, da, a u vezi teme je, tamo čak postoji i pedofilski turizam:think:

Nisi džaba kucao:mrgreen: razumela sam ja šta si hteo reći., ali mislim da nije sve tako crno-belo....I u vreme mog detinjstva nuđene su te "zapadne vrednosti" ...nemoj da ja sad krenem džaba da kucam. Ne želim se raspravljati niti smatram da je "ceo svet samo na zapadu" jer već zvučiš kao Teodosije a u tom slučaju razgovor ovde završava....Pa u kojoj ti civilizaciji i kulturi živiš? Naravno da je veći uticaj zapada nego, recimo Tajlanda....ah, da, a u vezi teme je, tamo čak postoji i pedofilski turizam:think:

Ок,битно је да се донекле разумемо.Слажем се да је највећи утицај запада присутан код нас, хтео сам те упозорити да постоје и друге културе и цивилизације.Када деца спознају да постоји више опција имаће и већи избор будућности.Наше је да им то пружимо а избор је сутра њихова ствар........

Da i kongresmeni su najbolji turisti

Back