- Poruka
- 21.131
Eh, da i Bermet karlovacki, meni je bar diiiivno vince
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim njihov caj za ljubavnike...Kupim pa kod kuce pijem..tamo mi je mracno i malo...a imam i onu staklenu solju i bokalce.Stvarno je uzivanje piti caj.A ne samo kad si bolestan.
Slatka tema
Ostati dete bar 1% i vec si većinski vlasnik svog zivota .
A to znači umeti voleti i praštatii, deliti i primati sa iskrenom radošću...smejati se iskreno - očima, čak i najvećim glupostima , biti radoznao bez posebnog razloga....
Nazalost mnogi od nas to izgube na putu odrastanja.
Podizem temu jer imam da dodam jednu bitmu stvar!
Oprostiti drugima sve i pamtiti ih po lepim stvarima
Oprostiti i sebi sve
I ne zaboravite da kazete lepu rec kada je stvarno imate osobi za koju je imate, ne ostavljajte je u srcu, uputite je na adresu, gde treba da stigne, tada ste pravi vlasnik svog zivota - i to vecinski
![]()
Ne osvrćite se u nazad. Ako ste pogrešili, ispravite grešku. Ako je to nemoguće, dovoljno je da tako nešto više ne ponovite - nemojte provoditi dragoceno vreme svog (ipak, kratkog) života, "jedući se" zbog stvari iz prošlosti.
.....
Zapamtite, provedite nešto vremena sa vasim voljenima, jer oni neće biti zauvek tu.
.....
Setite se da kažete "Volim te" vašem partneru i vaim voljenima, ali najviše od svega i mislite tako. Poljubac i zagrljaj ce zakrpiti povredu kada dolaze duboko iz vas.
Setite se držati za ruke i ceniti momente jer jednog dana ta osoba neće biti tu ponovo.
Dajte vremena ljubavi, dajte vremena razgovoru, i dajte vremena podeli vaših dragocenih misli sa drugima.
__________________pa ti baš znaš šta valja....
pa ti baš znaš šta valja....![]()
- bar jednom mesečno u pozorište ili bioskop ili koncert (ko finansijski može na sve - super, enka piše kako mu/joj je bilo : )
.![]()