"Sačuvajmo državne apoteke"

• Začetnik teme Začetnik teme kalis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kalis

Buduća legenda
VIP
Poruka
36.308
Danas su mi koleginice donele da potpišem (ako hoću ) ovo pismo Šapiću, jer se sprema privatizacija Apotekarskih ustanova. Državnih.

IMG_20241009_143656~3.jpg

Da li ste čuli nešto o ovome ?

"Solidarnost pokrenula peticiju protiv privatizacije Apoteka Beograd - Društvo - Dnevni list Danas" https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...eticiju-protiv-privatizacije-apoteka-beograd/

IMG_20241009_164837.jpg

Platforma Solidarnost saopštila je danas da je pokrenula peticiju protiv privatizacije Apoteka Beograd koju svi mogu potpisati na linkuhttps://actionnetwork.org/forms/stop-privatizaciji-apoteke-beograd

Danas su mi koleginice donele da potpišem (ako hoću ) ovo pismo Šapiću, jer se sprema privatizacija Apotekarskih ustanova. Državnih.

Pogledajte prilog 1622938

Da li ste čuli nešto o ovome ?

"Solidarnost pokrenula peticiju protiv privatizacije Apoteka Beograd - Društvo - Dnevni list Danas" https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...eticiju-protiv-privatizacije-apoteka-beograd/

Pogledajte prilog 1622932

Platforma Solidarnost saopštila je danas da je pokrenula peticiju protiv privatizacije Apoteka Beograd koju svi mogu potpisati na linkuhttps://actionnetwork.org/forms/stop-privatizaciji-apoteke-beograd
moliću lepo da uložim jedan protest !

mi u novom sadu smo odavno ostali bez državnih apoteka. bar na njihovim mestima su odavno privatne ustanove uglavnom benu apoteke...

pa kako to da su u bg ipak ostale do dan danas ?

mi smo u novom sadu manje bitni od ovih boegradzanista ???

nije da je to prvi put u necemu da su vise vredini beogradzanisti od novonasadjenih...

moliću lepo da uložim jedan protest !

mi u novom sadu smo odavno ostali bez državnih apoteka. bar na njihovim mestima su odavno privatne ustanove uglavnom benu apoteke...

pa kako to da su u bg ipak sotale do dan danas ?

mi smo u novom sadu manje bitni od ovih boegradzanista ???

nije da je to prvi put u necemu da su vise vredini beogradzanisti od novonasadjenih...
Ne znam da li je istina ali koleginica kaže da su u Čačku prikupili 15 hiljada potpisa i da se do daljnjeg stopirala privatizacija. Mislim da je Čačak u pitanju (jaooo zaboravila sam koji grad , sutra ću je pitati)

Kako to da je u NS prošlo ?

Ne znam da li je istina ali koleginica kaže da su u Čačku prikupili 15 hiljada potpisa i da se do daljnjeg stopirala privatizacija. Mislim da je Čačak u pitanju (jaooo zaboravila sam koji grad , sutra ću je pitati)

Kako to da je u NS prošlo ?
pa ja ti kazem da tam ogde su bile drzavne apoteke danas su privatne, najvecim delom su to benu apoteke danas.

a ko nas je pitao ?

kod vas u bg od 1993 borci ratova od 1990 imaju 50 % umanjenje na info stan! pa im je to pre deset godina smanjeno na 30 % a novosadjani do ove godine sipak!

kazu to je do lokala. lazu. vlast u bg i ns 1993 je bila ista - sps
dugo vec unazad opet ista vlast u bg i ns, sns.

dakle beograDZani su po mnogo cemu na nas novonasadjene povlasceni u mnogo tome...

cinjenice pa tako i te drzavne apoteke...

Mora da prestruktuiraju , nek fakultet nadje novac pa da kupi prostor apoteka, i pretvori ih u poligone za praksu....kao sto poljoprivredni radi sa oglednim imanjima...

Inace nema nista od toga...

Argument da je drzavna jeftinija od privatne ne pije vodu....jer nije tako u praksi...bar ne u BG..

Imaju solidne pozicije, obicno blizu domova zdravlja pa ne cudi sto se juri taj prostor..

Kod nas su letos već ukinuli treću smenu u gradskoj apoteci koja je u sklopu Doma zdravlja.

:(
zao mi je. ali nas su odvano time urnisali da nsimo ni primetili.

gde su bile drzavne odavno su privatne

ne znam sam oza onu bulevar u centru ta je radila i nocu

niej mi blizu pa da idem cak donde

ipak nemoj da te cudi, farmako mafija

mi smo ti zemlja mafija bog te mazo... te grajdevinska te putna te farmako te ova ona...

Pa evo Šapić se zalaže da vas izjednači. Da ukine i Beograđanima. Hoćeš stati uz Šapića ili građanstvo ? Be or not to be ?
pa sad ja bi da beogradzanisti budu ravnopravni sa nama novonasadjenima, dosta mi je tih razlika i povoljnosti koje imate...
ali ne po cenu da i vama crkne krava!

to nikako!

dakle na stranu gradjanstva!
ne dajte drzavne apoteke

ja cu da se zadovoljim time da vama beogradzanima doakam tako kada me nekad upitajuu onako iz kola, najcesce dok stojimo na semaforu auto pored auta...
''oprostite jel znate put za Bg ili Suboticu '' gde se izlazi...

ili ako traze neki objekat u ns, obavezno se nasmesim kad prepoznam bg naglasak i kazem SUPROTAN PRAVAC

svaki put.
ljubav prema beogradzanistima kod mene nikada ne manjka!

Три деценије Зрењанин нема пијаћу воду а новосађани перу своје кучке и аутомобиле ....

Доле НовоНасађенисти
Polako , polako, fokusirajmo se na temu :eek:

Nisam ni ja iz Bg , al ako treba i ako može da se nešto sačuva našta su bacili oko, ajd da se sačuva

Три деценије Зрењанин нема пијаћу воду а новосађани перу своје кучке и аутомобиле ....

Доле НовоНасађенисти
dzaba ti je BEOGRADZANISTO sa periferije, da se vadis na zrenjanin :mazi: tu je opet vlast kao i u beogradu...

tako da tu sramotu i sami zrenjaninci ne prepisuju novom sadu vec BEOGRADU!

ja cu da se zadovoljim time da vama beogradzanima doakam tako kada me nekad upitajuu onako iz kola, najcesce dok stojimo na semaforu auto pored auta...
''oprostite jel znate put za Bg ili Suboticu '' gde se izlazi...

ili ako traze neki objekat u ns, obavezno se nasmesim kad prepoznam bg naglasak i kazem SUPROTAN PRAVAC

svaki put.
ljubav prema beogradzanistima kod mene nikada ne manjka!
najsladje nam je leti. kad odemo na najvecu gradsku plazu na dunavu u evropi, na cuveni STRAND
i tad mi novosadjani obavezno pisamo u vodu. a znate zasto ?
da nerviramo beogradjane!

Back