Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
Da li je zaista prestalo da postoji i kakvi su njihovi principi o odnosu prema drugim drzavama Evrope...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamisli, a bilo i sveto i rimsko i carstvo i ne znam da li bi se oni slozili s tobom, jer jos caruju evropom.
E j.ebi ga sad, još vladara iz senke, posle Iluminata, Rotšilda i ostalih spolovila samo su nam još falili i ovi sveti.
Daj malo mesa za temu, daj izvore, citate...
Ovako deluje malo siromašno.
Zamisli, a bilo i sveto i rimsko i carstvo i ne znam da li bi se oni slozili s tobom, jer jos caruju evropom.
Niti je bilo sveto, niti je bilo rimsko, niti je bilo carstvo.
Principi su jako slični i današnjim principima kako se EU i NATO odnosi prema drugim drzava.Da li je zaista prestalo da postoji i kakvi su njihovi principi o odnosu prema drugim drzavama Evrope...?
Мислим да није толико ни битно колико сама суштина више је пута то поновио.Nije to Napoleonova krilatica.
Мислим да није толико ни битно колико сама суштина више је пута то поновио.
Чија је то крилатица?
То се свакако десило у време француске револуције ако је то случајно приписано Наполеону небитно је постоји толико урбаних легенди и глупости приписано Наполеону па о томе не расправљамо.Ne znam da li je iko tvrdio da je to Napoleon ponavljao. Nikada nisam to čuo.
Volterova. I najverovatnije će biti da je Kasagranda pomešao ovde Napoleona sa Volterom.
То се свакако десило у време француске револуције ако је то случајно приписано Наполеону небитно је постоји толико урбаних легенди и глупости приписано Наполеону па о томе не расправљамо.
"Све су жене куурве осим моје мајке извини мако и ти си жена"
"Не веруј ни једном мушкарцу осим Богу извини Боже и ти си мушкарац"
Нисам сигуран да је Наполеон ово изговорио.
Идеолошки Наполеон је свакако то мислио према свим царствима уопште јер је прво побио француско племство.
Као што је Француска Каролиншка основала Свето Римско царство затим одмах изашла из њега.
Не мења ништа као ни оно да ли је Лазар изговорио ону клетву или није мени је то најнебитнији део приче.Ne, nije. Volter uopšte nije ni živeo u vreme Francuske revolucije.
To je bilo objavljeno 1756. godine, u vreme kralja Luja XV (1715-1774).
Niti je bilo sveto, niti je bilo rimsko, niti je bilo carstvo.