Šabloni

Tisuću hiljaditi put ista tema samo sa pomalo korigiranim naslovom...Evo ovako, Srbija je seljačka zemlja. To dokazuje i puna Arena kad bilo ovo finale Zvizdi granda.U onako velelepnom zdanju treba da svira filharmonija,a ono je treštalo od najgorih narodnjaka,nešto što podseća na arapsku muziku...I što je još žalosnije,ajde da su tamo bili matori ljudi,nego sve klinci vaše i moje godište...Još se neke debilke mog godišta probijale kroz masu da bi se slikale sa onim pederkom Stankovićem...Kada nam Saša Popović ne bude veliki brat koji će da nam servira šta ćemo slušati i kako ćemo se ponašati,kada Jelena Karleuša shvati zbog čega je ne puštaju da nastupa i snima ploče na RTSu,tad će Srbija biti donekle normalnija zemlja,bar sa manjim procentom anomalija...

i pljuvanje po Grandu je šablon,a u svakom slučaju smara :P
A zanimljivo je kako su svi smatraju za sebe da nisu deo nekog šablona :mrgreen:

Pa kad izmisliš potpuno nov način života,kojeg niko nije primenjivao ili primenjuje,onda si van svakog šablona,originalan (samo ćeš tad dobiti epitet luda nasta :hahaha1:)

mislila sam da živim gola u buretu ali me izvesni gospon pretekao
a taj epitet imam poodavno :p
samo se time ne ponosim,počelo je da smara :p
inače mogla sam te voditi kod nas na splav kad je gostovao pobednik zvezda granda
atmosfera je toliko uzavrela da je splav počeo da tone XD

Eh ja kad sam bio mlađi,gledah onaj film sa onim vitezom i zmajom,i još mi tad napamet palo,da se čim odrastem malo oženim aždajom :hahaha1: šalim se...
Znači ipak si težak narodnjak...Pa bre taj Lazić jes' da ima glas,ali peva pesme koje bi trebalo moj ćale da sluša da voli narodnjake...
Inače kad sam bio u Carsku baru,išli mi sa onaj brodić po njoj i svi debeli ljudi seli s leva,a i ja među njima i baš se s oproštenjem nakrivio u levo i brže bolje nas vozač rasporedio u ravnotežu...I dan danas sumnjam da je taj brodić imao točkove :lol:

Eh ja kad sam bio mlađi,gledah onaj film sa onim vitezom i zmajom,i još mi tad napamet palo,da se čim odrastem malo oženim aždajom :hahaha1: šalim se...
Znači ipak si težak narodnjak...Pa bre taj Lazić jes' da ima glas,ali peva pesme koje bi trebalo moj ćale da sluša da voli narodnjake...
Inače kad sam bio u Carsku baru,išli mi sa onaj brodić po njoj i svi debeli ljudi seli s leva,a i ja među njima i baš se s oproštenjem nakrivio u levo i brže bolje nas vozač rasporedio u ravnotežu...I dan danas sumnjam da je taj brodić imao točkove :lol:

znala sam da si debeo
a ne samo što si debeo neeeego
otkud ti znaš šta ja slušam
taj debeli krmak što je pobedio i cela ta ekipa su govnad
s druge strane,Zorica Brunclik :cool: i naravno Stoja :cool: i Hanka Paldum itd...

Back