Šablon

ovo je neko marketing istraživanje?

nisam zainteresovana da popunim vašu anketu jer me nervira pitanje o začinima i onim mirisima za auto... prva tri pitanja su ok, a onda je autoru ponestalo inspiracije :twisted:

imam nokiu
imam dva panasonica
imamo opel kadett
e djavola, nemam nista Sony - Samsung i Gorenje
zacini za supu - uglavnom vegeta
a one jelkice za kola, zovem "one jelkice za kola"

etotako:
ovo je neko marketing istraživanje?

nisam zainteresovana da popunim vašu anketu jer me nervira pitanje o začinima i onim mirisima za auto... prva tri pitanja su ok, a onda je autoru ponestalo inspiracije :twisted:
Ma nije nikakvo istraživanje, jednostavno sam primetio da su navedeni primeri malo češći među ljudima. Osim možda poslednjeg, ali taj kad sam primetio par puta, bio sam zaprepašćen. Jednostavno me zanima da li većina ljudi to ima-koristi. I to je sve.

Ja 2 stavke:
-imam Nokiu
-imam kucne aparate...

Ali nishta od kola i nikakve jelkice(a pogotovo nisam chula da ih tako Srbi zovu)i nisu mi SVI zachini za supu Vegeta...to bi bilo malo previshe glupo,prosto kad bi bila samo vegeta :?

Setih se još jedne veoma česte glupavosti kod nas. Znate ono kad šetate pijacom i čujete svakog drugog kupca pelena kako kaže: dajte mi, molim vas, jedan Pampers, ali ne original, već Boni (ili Huggies i sl.)? Sve pelene za jednokratnu upotrebu su kod našeg prostog naroda dobile zajedničku imenicu: Pampers! A znamo da je Pampers brend poput Bonija, Huggiesa i ostalih... Baš kao kod jelkica i mešanih začina (naziv Vegeta je Podravkin naziv, Kulinat Alevin, Centroproizvodov je Začin C, a sve je ista, ista stvar; ali ne, nama su svi objedinjeni pod nazivom - Vegeta).

Ljudi, što ste besni na mene? Pa nisam rekao da je ovo provera da li je neko Srbin ili ne! Samo želim da kažem da sam primetio, bar u svom širem okruženju ima ljudi koji ovako ili onako rade, ponašaju se, koriste slične-iste-pogrešne izjave i nazive. Samo zapažanje, nikakva anketa ili zla misao.
Al' ste besni...

Back