Sablja se vraca. Nova sansa za Srbiju.

• Začetnik teme Začetnik teme Hayek
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ceda...Pera...Ceca... kad smo vec kod mantri.

Inace Legija je planirao da ubije Zorana i Cedu a ne Voju i Mihajlova?
Slucajno?
Ne bih rekao.
Pre ce biti da je sklanjao one koji mu ne odgovaraju da bi doveo one koji mu odgovaraju kako je i bilo.

Saablja je bila najlepse vreme u kome su mafijasi sedeli iza brave.:)

P.S. Ne znam ko je urke, ali nisam taj.
Nego sto toliko pokusavate da provalite ko sam?
Topliko vas bolji?
Ako. :D

Е овим сте надмашили и самог лика са аватара. Да убије Воју и МИХАЈЛОВА. Овај други је стварно јак играч на политичкој сцени Србије. Идите код Вука Бојовића папига, изгледа да сте прескочили ручак па булазните као по обичају.

Hayek:
Ceda...Pera...Ceca... kad smo vec kod mantri.

Шта ћу, кад су ми сви подједнако драги, а и личе...

[/QUOTE]Inace Legija je planirao da ubije Zorana i Cedu a ne Voju i Mihajlova?
Slucajno?
Ne bih rekao.
Pre ce biti da je sklanjao one koji mu ne odgovaraju da bi doveo one koji mu odgovaraju kako je i bilo.[/QUOTE]

Баш тако, само си заборавио да додаш и нерасветљену улогу масонерије, Добрице Ћосића, турбофолка као феномена, Балкана као генетске депоније, масона, Јевреја, великоСрба, малих зелених и осталих Непријатеља Реформи. The truth is out there...

[/QUOTE]Saablja je bila najlepse vreme u kome su mafijasi sedeli iza brave.:)[/QUOTE]

Па сад, неко иза браве, неко у Влади, неко у Бироу за комуникације :razz: :razz: :razz: :razz: ... Него, није поента овог мог јављања ћаскање о Златном Добу, него само блага констернација - Сабља се враћа, ја мислио неко зезање, кад оно, човек озбиљан.

[/QUOTE]P.S. Ne znam ko je urke, ali nisam taj.[/QUOTE]

Стварно извини ако сам те помешао с неким - у питању је лик са форума Б92 чије постове су ми ПРЕПРИЧАВАЛИ. Док нисам отишао и прочитао својим очима, нисам веровао да лик постоји... Разлог моје забуне a considerable resemblance између твог и Уркетовог стила (и мишљења, наравно).

[/QUOTE]Nego sto toliko pokusavate da provalite ko sam?[/QUOTE]

Јесте, непријатељ вреба са свих страна, видиш како је друг Беба на време схватио...

[/QUOTE]Topliko vas bolji?
Ako. :D[/QUOTE]

?!

miskov:
Meni vise lici na Budak.Zezamo se a mi poreski obveznici placamo njihove hirove.Kolko je samo isplaceno odstete na ime nepotrebnog zadrzavnja u pritvoru itd,,

Cinimi se da ovde nece biti nepotrebnog zadrzavanja ni lezanja u zatvoru, a isplata nadoknada bi ce u godinama izdrzavanja kazne i zaplene imovine, samo se pitam da imovina ne promeni vlasnika pa i dalje ostane privatna, valjda nece..........
A ako mozes promeni sliku dok se ne dokaze da slika jeste ili nije ono sto jeste ili nije.

Back