........sablja je zakon........

• Začetnik teme Začetnik teme Kohen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nexus 6:
ima, ima...kontrola letenja... :wink:
samo cekam rezultate da vidim dal' ce da me prime... :-)

Заиста ти желим срећу и нека те приме......али то је занемарљив број у процентима таквих послова........ако знаш да је око 1,500 000 људи без запослења........

А сваки високообразовани клинац - главом без обзира брише напоље....... 8-)

zahvaljujem...a jeste zanemarljiv broj...

yebiga, to sa brisanjem napolje je stari problem...
znas...malo mi smesno kad slusam te ljude, glavni problem koji imaju sa drzavom je sto im ne omogucava da brze i sa manje truda zapale u inostranstvo...koji apsurd...

eremita:
А што ? :lol: :lol: :lol:

Чиме сам те тако изненадио ??? :razz: :razz: :razz:

Postoji puno stvari za koje Vi i ja imamo dijametralna mišljenja.
To su mahom nebitne stvari - (Bolji je moj Mića e nije nego moj Paja)

Ono gde se izgleda većina običnog sveta slaže - e to su BITNE STVARI zbog kojih nam država ode bestraga sa sve našim Mićama i Pajama u paketu...

Kod nas se vlast igra sa sudstvom dok se u iole normalnoj zemlji Sud i te kako poštuje...

Iron Lord:
Postoji puno stvari za koje Vi i ja imamo dijametralna mišljenja.
To su mahom nebitne stvari - (Bolji je moj Mića e nije nego moj Paja)

Ono gde se izgleda većina običnog sveta slaže - e to su BITNE STVARI zbog kojih nam država ode bestraga sa sve našim Mićama i Pajama u paketu...

Kod nas se vlast igra sa sudstvom dok se u iole normalnoj zemlji Sud i te kako poštuje...

Стицајем околности о тој фели знам мЛого.....негативна селекција је била одувек... а од 1990. је то само постало уочљиво јер је дошло ипак до слободе говора... само једно кажем поводм судија: Не дај Боже да им паднеш шака.........! Уништиће ти живот (уколико ниси "ин") без пардона........ 8-)

п.с. рецимо, у неким тишим кафићима и ресторанима где се скупља свет из области правосуђа сасвим отворено се говори да постоје читаве "екипе", "удружења", "фирме" - где су у "коалицији" тужиоци, адвокати, судије нижих и виших судова, полиција - ма немам речи... ако неки човек има проблем и не може сам да га реши - боље и да не започиње да "тера правду"...... у питању је за нас, обичне људе, невиђени неморал.........

Vidite, to što je tokom 90-ih jedan Predsednik suda bio nedostupan, pa stranke nisu imale nikakvu teoretsku mogućnost da ukažu na eventualnu neregularnosti u procesu (pristrasnost sudije ili namerno odugovlačenje do zastarevanja), sada je ipak promenjeno.

Zaista, MOŽETE da ga kontaktirate ako za to imate opravdanog razloga i zaista MOŽETE da vidite efekat tog razgovora za manje od mesec dana!

Obzirom da je zatvoren jedan Kljajević i još nekoliko VEOMA KOMPETENTNIH advokata govori samo da su dokazi jaki te da proces vode (nadam se) kompetentni i ODLUČNI ljudi.

Bilo i ne ponovilo se...i ne ponovili se oni koji su "izvukli" sablju.

p.s. ne zna autor teme zbog kakvih gluposti su ljudi dobijali ne malu robiju u to vreme...strasno

T0_-1_1465564.jpg

urospo:
Bilo i ne ponovilo se...i ne ponovili se oni koji su "izvukli" sablju.

p.s. ne zna autor teme zbog kakvih gluposti su ljudi dobijali ne malu robiju u to vreme...strasno

T0_-1_1465564.jpg
Зашто? Баш би једна "сабљица" добро дошла у руке, рецимо Дане Драшковић! Какав би то кермес био! Али, ко се сабљом игра, кад тад бива од ње посечен! Ко је следећи на реду за игру "сабљицом"?

Back