........sablja je zakon........

• Začetnik teme Začetnik teme Kohen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kohen

Ističe se
Poruka
2.450
Изгорео „Кохи бар” у Београду
Закључали келнера и спалили кафић
Локал уништен „молотовљевим коктелом”. – Дарко Јовановић преживео закључан у тоалету

Станари у околним зградама били су љути због подметнутог пожара током којег је нешто и експлодирало у локалу. Комшија, који није желео да се представи, каже да је од јаке експлозије пао са столице.

– Сваки час неко се буни због акције „Сабља”, а она је требало да траје сто година. И то је мало – огорчен је наш саговорник.

Према незваничним информацијама, кафић „Кохи бар” је власништво Дејана Љуботића, који је око годину дана закупац простора у Улици војводе Степе 20. Мотив препада, у коме је конобар могао да изгуби живот, за сада није познат, али такви напади, према досадашњем искуству, везани су за застрашивање власника. Инспектори Петог одељења криминалистичке полиције СУП-а у Београду, задужени за пожаре и експлозије, раде на расветљавању овог случаја.
Д. Спаловић

Koliko ste se licno Vi, osecali ugrozeno ili bezbedno za vreme trajanja "Sablje"????
Koga to toliko pogadja , sto je bar nekoliko meseci, Srbija bilo ociscena od lokalnih siledzija , reketasa, dilera,. i ostale bagre...........?????

Ko se to vise brine za navodna "ljudska prava " kriminalaca, vise od isto tako ljudskih prava gradjana da ne zive u strahu od olosa po ulicama Srbije, koji , eto , sa punim "ljudskim pravima" nastavljaju gde ih je "sablja " prikocila

Ја сам се осећао за време Сабље заиста нелагодно. Био сам и хапшен. Па пуштен. А немам криминални досије. Мислим да јесу угрожена људска права.

Crni_gavran:
Ја сам се осећао за време Сабље заиста нелагодно. Био сам и хапшен. Па пуштен. А немам криминални досије. Мислим да јесу угрожена људска права.

A sto su te hapsili??
Mislim, nemas dosije, nisi "crvena beretka" ...........koji je razlog??

Веровао или не, али Сабља није толико сјајна као што је презентована. Тако је како је, Устав је прекршен и мораће неко да одговара због тога кад тад, кршена су људска права и за то ће неко морати да одговара. Некада се запитам да ли је то планирано унапред.

Crni_gavran:
Јел? Нисам ја још чуо да је неко узео те паре. Да јесам се жалио. Управи водовода.

Kako nisi cuo??
Uzeli svi koji su se zalili , i koji su bez osnova pritvoreni, a protiv njih nije podignuta optuznica.....

Ali, neeeee.......ne vodovodu, trebao si da se zalis na sudu, neko te zayebo........

Kohen:
Изгорео „Кохи бар” у Београду
Закључали келнера и спалили кафић
Локал уништен „молотовљевим коктелом”. – Дарко Јовановић преживео закључан у тоалету

Станари у околним зградама били су љути због подметнутог пожара током којег је нешто и експлодирало у локалу. Комшија, који није желео да се представи, каже да је од јаке експлозије пао са столице.

– Сваки час неко се буни због акције „Сабља”, а она је требало да траје сто година. И то је мало – огорчен је наш саговорник.

Према незваничним информацијама, кафић „Кохи бар” је власништво Дејана Љуботића, који је око годину дана закупац простора у Улици војводе Степе 20. Мотив препада, у коме је конобар могао да изгуби живот, за сада није познат, али такви напади, према досадашњем искуству, везани су за застрашивање власника. Инспектори Петог одељења криминалистичке полиције СУП-а у Београду, задужени за пожаре и експлозије, раде на расветљавању овог случаја.
Д. Спаловић

Koliko ste se licno Vi, osecali ugrozeno ili bezbedno za vreme trajanja "Sablje"????
Koga to toliko pogadja , sto je bar nekoliko meseci, Srbija bilo ociscena od lokalnih siledzija , reketasa, dilera,. i ostale bagre...........?????

Ko se to vise brine za navodna "ljudska prava " kriminalaca, vise od isto tako ljudskih prava gradjana da ne zive u strahu od olosa po ulicama Srbije, koji , eto , sa punim "ljudskim pravima" nastavljaju gde ih je "sablja " prikocila

Die Fahne hoch!
Die Reihen dicht geschlossen!
SA marschiert
Mit ruhig festem Schritt
|: Kam'raden, die Rotfront
Und Reaktion erschossen,
Marschier'n im Geist
In unser'n Reihen mit

Дртаги мој, ево ти почетак наци-песме, химне 3 Рајха у којем је Сабља владала 24/7 а богами и по осталим европским земљама, и није било у опште криминала. Такву Србију ти прижељкујеш, Србију Демо-нациста попут тебе.

Једино слобода и демократија могу да обезбеде сигурност, без левичарских ДС диктатора и њихових СА (ОТПОР) одреда на власти.

Dobro, de.........zao mi je sto su te uhapsili, ali ima li neko jos neka konkretna iskustva???

Kod mene , u kraju , recimo, lokalni reketasi i satro mafijasi, se razbezli mahom kod baba na selo..

Moglo , je odjednom da se dise......i kola prestali da kradu, nas je bilo ono , lepo...ko za Tite..:)

Back