Sablja 2

Polako.......tek su poceli.
Uveliko pominju zabrane raznih organizacija i grupa a pominju i mogucnost sudjenja Kostunici, Tomi, Vucicu.............
Ukoliko pratis medije (B92, Vreme, Danas...) sigurno si to primetio

A Medije su vec ugusili da ne bi mogli da pisu o njihovim prljavstinama i nedelima

Ma ovi jos uvijek kad pricaju o necem losem govore:"Zadnjih desetak god....."

Nema kod nas vise sloboda nikakvih,u stampi i TV. nikada nije ni bilo....
Sve sto su kudili iz devedesetih,koriste sada bez stida i srama.
Nije narodu jos dogorilo toliko,ali nema prostora za jos puno cekanja....

Ma ovi jos uvijek kad pricaju o necem losem govore:"Zadnjih desetak god....."

Nema kod nas vise sloboda nikakvih,u stampi i TV. nikada nije ni bilo....
Sve sto su kudili iz devedesetih,koriste sada bez stida i srama.
Nije narodu jos dogorilo toliko,ali nema prostora za jos puno cekanja....

Uvode gori mrak i jednoumlje nego sto su radili Sloba i Mira

:hahaha::hahaha::hahaha:
Шта ћу, кад ме ова власт тако инспирише.........
А тек очекујем праву инспирацију....да напишем нешто...
за ону ...награду....Како се зваше?
:hahaha::hahaha::hahaha:

Време је дошло......

...кад је паметан ућутао....
...будала проговорила......
....а фукара се обогатила.....

Beshe,skolovao dete u Shvajcarskoj?Pravi patriota,nema sta.:lol:

Баш као и нпр. Миша Јеремић, Вуков татица који је за сина имао лову чак и за Харвард.:zper:
Мис'им, има се, може се !

Pa, zar Vucelic nije socijalista, borac za socijalnu jednakost, patriota etc... Mislim... TO ima vecu tezinu. On je bio na vlasti, a Vukov tatica nije, zar ne?

Poslednja izmena:
...i osim lopuze i krimosa Vucele ,mafijaske dronfulje Cece i reklame za kokain Ace L. jos nismo culi koji su to politicki neistomisljenici hapseni u Sablji ?

Pola DB-a (Aca Tomic i ekipa)...............i na kraju niko ne ispa kriv a mi sada placamo odstete/
A mali Ceda, kupac iz Silerove zasticen kao koala............zabranjeno je bilo sta ga pitati

A i Ceci i Aci nista nisu nasli.........pa zasto su ih onda hapsili?
Iz zezanja?

Pola DB-a (Aca Tomic i ekipa)...............i na kraju niko ne ispa kriv a mi sada placamo odstete/
A mali Ceda, kupac iz Silerove zasticen kao koala............zabranjeno je bilo sta ga pitati

A i Ceci i Aci nista nisu nasli.........pa zasto su ih onda hapsili?
Iz zezanja?
Nasli su im neprijavljeno oruzije , a koliko ja znam Tomic je vojno lice tako da on kao takav ne bi smeo da ima bilo kakvo politicko misljenje ili neistomisljenje :think:
mada sam ja i rekao da je akcija bila odlicna sa policijskog i bezbednosnog aspekta ,a da je druga grana vlasti pravosudna nazalost zakazala , zato i mnoge stvari nisu ni procesuirane i zavrsene

Nasli su im neprijavljeno oruzije , a koliko ja znam Tomic je vojno lice tako da on kao takav ne bi smeo da ima bilo kakvo politicko misljenje ili neistomisljenje :think:
mada sam ja i rekao da je akcija bila odlicna sa policijskog i bezbednosnog aspekta ,a da je druga grana vlasti pravosudna nazalost zakazala , zato i mnoge stvari nisu ni procesuirane i zavrsene
I na mkraju ništa..........ispšostavilo se da nije baš sigurno da li je tog oružja bilo ili ne?...Hapsili su samo neistomišljenike (i kriminalce) koji su podržavali "drugu stranu" i sada plaćamo ceh tog političkog obračuna...............ništa konkretno nisu uradili, samo su zaštitili svoje kriminalce (Čeda, Beba....)

Back