ljuta_mamba
Iskusan
- Poruka
- 6.762
Videla sam prve dve...
Ne znam šta je dalje.
A jel se radi o psima koji su nekoga napadali pa im se na taj način svete?
isto ko sto se svetis ovci...za sta konkretno??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videla sam prve dve...
Ne znam šta je dalje.
A jel se radi o psima koji su nekoga napadali pa im se na taj način svete?
Mračna kineska tradicija kuhanja i jedenja pasa u cijeloj svojoj sablasnosti pokazana je na fotografijama koje je objavio "Daily Mail".
Volim da mislim kako je u pitanju kulturoloska razlika.
Sve mi se vise cini da sa Marsovcima imam vise slicnosti nego sa Kinezima i Japancima. Sve sto je meni normalno njima nije i obratno. Najbolje da se svako drzi sebe i svog.
Civilizacijski raskorak... Nama je jedenje pasa nenormalno, u Americi je npr nenormalno zaklati svinjče, nabosti ga na ražanj i cirkati pivo dok se okreće pečenica, u Indiji je nenormalno ubiti kravu i td.
Kao što meni nijedan musliman ne bi mogao da zabrani da jedem svinjetinu zato što je oni ne jedu, ne verujem da bi iko mogao/trebao Kinezima da zabrani da jedu pse...
Kad smo već kod toga, šta je s našim lovcima i izjelicama divljači? Onim što jedu zeke i male bambije.
Kako to da vam je žao kineskih pasa, a nije vam žao naših domaćih zekana?! A da ne govorimo o ubijanju radi "sporta"... Što je bolesnije od ubijanja bilo koje životinje zbog hrane.
E pa ako je ukusnije, onda su mogli i zive da ih bace na razanj. Zamisli - i predstava i ukusno mesoПа не туку их они тољагама из обести, кажу људи лепо да је тако укусније
Ne znam šta ovde nije normalno?
A gde je to nenormalno u Americi da se prase natakne na ražanj? To se zove Pig roast ili Hog roast i sasvim je uobičajena pojava. E sad jedino što ga ne kupuješ u gepeku lade i što ti ne daju da ga prikolješ na terasi ili podrumu zgrade kao ovde,čak će te uhapsiti i debelo kazniti za to,ali prase na ražnju je više nego normalna stvar u US.
Za ostalo se slažem sa tobom. Svako meso na stolu je bilo nekad živa životinja a ista se morala ubiti nekako. Osim ako niste vegani svaka osuda azijata zbog pasa i mačaka je teško licemerje.