Šabić: Ne razumem obećanih milion evra fudbalerima, dok građani skupljaju novac za lečenje dece

samo se praviš naivan

tako su recimo u istočnoj Srbiji Cigani dežurali oko bandera, došle TV ekipe:

"na šta to liči da nam seču struju za Novu godinu? daj socijalnu pomoć 75.000 pa će svi da platimo struju"

haha
"socijalka 75K"
izgleda bili u Nemačkoj pa zadržali tarife

šefovi prodavnica ne prelaze 55K
Izbegavam komunikaciju sa Ciganima. Nisam upoznao 2 uputna Cigana u zivotu. Najgori narod.

Вјероватно не постоје већи лицемјери од "дежурних моралиста" попут овог лика којем име заборавих, који у сваком поступку траже неки морал, поштење, праведност, и то су ликови који се не позивају на помоћ дјеци зато што брину за дјецом, већ им је та (лажна) брига за болесном дјечицом само инструмнт помоћу којег ће упрљати одабране негативце, у овом случају спортисте .
Умјесто моралисања могао је мало мрднути ******, упознати се коме и за које је намјене помоћ најпотребнија, а онда позвати фудбалере да одмах, тренутно и моментално преусмјере то милионче за потребе лијечења. Апсолутно вјерујем да би фудбалери то и учинили.
Но не мари. Заби га Митар када треба, а дежурни моралисти нека моралишу, још само да сазнамо како је смрадина Милојко Пантић преживео Митрово забијање
Mislim da zbog 2-3 mrtva deteta ne skacce rejting, ali dobijena utakmica protiv Portugala...

Mislim da zbog 2-3 mrtva deteta ne skacce rejting, ali dobijena utakmica protiv Portugala...
a što tajkuni ne uplaćuju za lečenhe?

sve više bolesne dece

NATO zračenje
Černobilj zračenje
Stres neoliberalnih teorijaposlovanja

kako da se rodi zdravo?

uzimaju se na pamet a ni ovi sa fakultetom ne znaju šta je rezus negativna krvna grupa kod trudnice, kad je On negativan i nije strašno...

a što tajkuni ne uplaćuju za lečenhe?

sve više bolesne dece

NATO zračenje
Černobilj zračenje
Stres neoliberalnih teorijaposlovanja

kako da se rodi zdravo?

uzimaju se na pamet a ni ovi sa fakultetom ne znaju šta je rezus negativna krvna grupa kod trudnice, kad je On negativan i nije strašno...
Mi kao imamo neko besplatno lečenje na papiru...

Da je uzela nesto da radi mozda je ne bi sutirali. Ovako samo DRAMCE nesto i kukaju.
to je uvod
onda nastavak

"e a da imam 3.000 evra možda bi imala stan na špijunku, ali ja ne tražim brate stan na špijunku, ja tražim jednu garniseru, jer jednu vešernicu, dva odeljenja kulturna, da imam kupatilo, nisam se kupala 2 godine, ni ja ni moja deca, vaške ko perinač"

to je uvod
onda nastavak

"e a da imam 2.000 evra možda bi imala stan na špijunku, ali ja ne tražim brate stan na špijunku, ja tražim jednu garniseru, jer jednu vešernicu, dva odeljenja kulturna, da imam kupatilo, nisam se kupala 2 godine, ni ja ni moja deca, vaške ko perinač"

Kljucno je ono TRAZIM.

Treba osluškivati šta pričaju Cigani
Evo ima jedan par kod kojih kupujem duvan.
Unuk lepo obučen mladić, jako kulturan, 20 i nešto godina.
Priča mi njegov deda: "a pa jeste kulturan i školovan, bio u Nemačku zna odlično, ali sam mu zabranio da ide više tamo, slaba para. Nek se vrti ovde negde, neka prodavnica, nek mu ide radni staž. Iebo Nemačku"

Како сам у посту примијетио;
.....а онда позвати фудбалере да одмах, тренутно и моментално преусмјере то милионче за потребе лијечења. Апсолутно вјерујем да би фудбалери то и учинили.
Довољно је било да фудбалерима неко помене ту идеју и исти ће одмах, тренутно и моментално преусмјерити то милионче (Фудбалери Србије донирају милион евра за лијечење обољеле дјеце) за лијечење обољеле дјеце.
Заби га Митар када треба а забише га фудбалери дежурним пакосницима баш како треба.
Наравно неће нико од тих "моралних" аутошовиниста који су њиштали због тог милиончета казати "момци свака част", нити очекујемо, поган је поган.
Фудбалерима наклон, показали су по ко зна који пута да су спортисти момци великог срца.

Back